Ποτέ δεν ξεχνάς…

Τα «μπ……..α» είναι εδώ και περιμένουν τον Ατρόμητο, όσος καιρός κι αν πέρασε!

Κάθε αγώνας πρέπει να σε βρίσκει με κίνητρο όταν είσαι στον Παναθηναϊκό. Επειδή ο βασικός σου αντίπαλος είναι ο εαυτός σου, ο πήχης που πρέπει διαρκώς να είναι στο μέγιστο ύψος και ακόμη και οι νίκες πρέπει να συνοδεύονται με την καλύτερη δυνατή αγωνιστική απόδοση. Όμως πολλές φορές (πέρα απ’ τα ντέρμπι που είναι αυτονόητο πως έχουν κίνητρο επιπρόσθετο) υπάρχουν αναμετρήσεις που σου δίνουν αυτό το κάτι παραπάνω. Αυτό το κίνητρο, το «θέλω», το πρέπει και το… μάτι που γυαλίζει ρε παιδί μου. Ε, με τον Ατρόμητο όλα αυτά υπάρχουν και με το παραπάνω.

Όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους. Όχι επειδή οι Περιστεριώτες λόγω της ικανότητάς τους και της τεράστιας τύχης τους βρίσκονται στην δεύτερη θέση και από μόνο του το γεγονός είναι μια πρόκληση για το «τριφύλλι». Δηλαδή να μειώσει τη διαφορά αυτή και αν κατορθώσει μέχρι τέλος της σεζόν γιατί όχι να τους ξεπεράσει. Ο βασικός λόγος δεν είναι ούτε αγωνιστικός, ούτε ο βαθμολογικός πίνακας, ούτε η δική σου ανάγκη να επανέλθεις μετά την ήττα στην Κρήτη, ούτε φυσικά η προτροπή του Δώνη στους παίκτες να τερματίσουν στην πεντάδα για να πάρουν έξτρα άδεια στις γιορτές.

Όσα έγιναν την περασμένη σεζόν στο Περιστέρι, δεν είναι δυνατόν να ξεχαστούν. Δεν είναι δυνατόν να αφήνει ο Παναθηναϊκός να… πέφτει κάτω κάθε βλαχομαγκιά, κάθε ψευτοτσαμπουκάς, κάθε ανήθικη συμπεριφορά απέναντί του. Κάθε συμπεριφορά που προσβάλει το μέγεθος και την ίδια την ύπαρξή του. Τη στιγμή που ο Ατρόμητος (εντελώς αντικειμενικά) ποτέ σε αυτή τη ζωή δε θα είναι έστω κοντά στο ύψος των «πράσινων», αυτά που έγιναν περίπου ένα χρόνο πριν ε δεν γίνεται να διαγραφούν.

Τότε που άκουγαν οι «πράσινοι» ατάκες όπως «θα πέσετε μέχρι τον Μάρτιο μπ…….α». Αυτή η λέξη είναι που στριφογυρίζει στο μυαλό όλων. Πρέπει να στριφογυρίζει στο μυαλό όλων. Είτε ήταν εκεί, είτε δεν ήταν. Η προσβολή, η μείωση του μεγέθους σου, ο τρόπος με τον οποίο σε έθιξαν με αλαζονεία ενώ είναι ένα… τίποτα μπροστά σου, δεν γίνεται να μείνει έτσι. Επιβάλλεται ο Παναθηναϊκός να «απαντήσει» έτσι όπως ξέρει! Έτσι όπως μπορεί. Στο χορτάρι να τους δείξει πως πρέπει να προσέχουν τα λόγια τους, να σκέφτονται πριν μιλήσουν, επειδή οι συνέπειες όταν θίγεις έναν… γίγαντα (πληγωμένο) δεδομένα θα είναι σκληρές.

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×