Τα πούλια στον αέρα!

Ο Ολυμπιακός των Αγγελόπουλων μετράει συμμετοχές και νιώθει επιτυχημένος.

Ο Ολυμπιακός είναι σαν εκείνους τους τύπους που χάνουν στο τάβλι από… πούλια και βρίσκουν ευκαιρία να τσακωθούν με τον τρίτο που παρακολουθεί και πετάνε το τάβλι στον αέρα. Τους φταίνε τα ζάρια, ο δίπλα που τους γκαντεμιάζει, αλλά δεν βλέπουν ότι θέλουν πολλά καρβέλια για να μάθουν τάβλι.

Κάπως έτσι συμβαίνει και με τον Ολυμπιακό των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, που βρίσκεται σε αποσύνθεση με παίκτες να αποχωρούν επειδή δεν πληρώνονται, με εμφανή τα σημάδια της διάλυσης τους και του άγχους να διατηρήσουν ζωντανό το… παραμύθι της Αδριατικής Λίγκας (όπου δεν τους θέλουν).

Αντί, να ανασυνταχθούν και να χάσουν αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα, προτιμούν να τραπούν σε φυγή για να διασωθούν. Λένε πως «του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ», έτσι στην περίπτωση των μεγαλομετόχων του Ολυμπιακού, το φευγιό σε γλιτώνει από ατυχήματα και... τραυματισμούς.

Όταν προτιμάς στην οροφή του γηπέδου σου να βάζεις αντί για τίτλους συμμετοχές και κανείς από τους φιλάθλους σου να μην ενοχλείται, είναι λογικό να έχεις την… δική σου άποψη για το ποιος είναι επιτυχημένος και ποιος αποτυχημένος.

Όταν μένεις από τέταρτος ένατος στην βαθμολογία και παρακαλάς γονατιστός μπροστά στην τηλεόραση να σκοράρει ο Καμπάτσο προφανώς είσαι επιτυχημένος. Για να τελειώνουμε τα ελληνικά play offs είναι μπροστά, όποιος νομίζει ότι έχει τα κότσια μπορεί να κατέβει να παίξει. Διαφορετικά να ρίξει μια και να τινάξει τα πούλια στον αέρα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×