Ανιστόρητος ή Γκέμπελς…

Είναι δικαίωμα σου να πιστεύεις ό,τι θες για τον εαυτό σου, την ομάδα σου, τους φίλους σου, την γκόμενα σου. Μέχρι το σημείο που δεν θα χαρακτηριστείς γραφικός.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, για τα περί… χάρτινων πρωταθλημάτων κλπ. κατατάσσει τον συντάκτη της σε αυτή ακριβώς την κατηγορία. Του γραφικού. Γιατί ψέματα ή έστω την αλήθεια όπως μας βολεύει, ίσως να λέμε όλοι. Αλλά το να γράφεις ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μέγιστος υπέρμαχος του «οι αγώνες και οι τίτλοι κατακτώνται στα γήπεδα» όταν είναι… πρωταθλητής στις ενστάσεις κλπ. σε κάνει ανιστόρητο ή Γκέμπελς. Ή ακόμη χειρότερα ανιστόρητο Γκέμπελς. Από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, μέχρι το… πινγκ-πονγκ, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διεκδικήσει και πολλές φορές έχουν πάρει τίτλους και νίκες στα χαρτιά. Τις περισσότερες από κάθε άλλο Σύλλογο αυτού του βεληνεκούς. Προσέξτε, δεν μιλάμε για τον «μικρό» που ενδεχομένως να μην μπορεί να νικήσει με άλλον τρόπο, οπότε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα αλλά για έναν από τους κορυφαίους Συλλόγους στην Ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, που σχεδόν πάντα μπαίνει ως το μεγάλο φαβορί στο γήπεδο, είτε με τον ΑΣ ΠΕΡΑ παίζει είτε με τον… Απόλλωνα Καλαμαριάς. Εις μάτην όμως. Σε μία… συμπτωματική σύμπτωση όπως λέει και ο «ολυμπιακοθρεμμένος» Στηβ Γιατζόγλου, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διεκδικήσει στα χαρτιά νίκες τόσο με τον Πέρα (πινγκ-πονγκ!!!)  όσο και με τον Απόλλωνα (βλ. Βάλνερ) παρά το γεγονός ότι ειδικά στην περίπτωση της Καλαμαριάς θα μπορούσε να ξαναπαίξει το ματς και να διεκδικήσει εκ νέου τη νίκη στον αγωνιστικό χώρο…  Δεν συζητάμε καν για το μπάσκετ, όπου η διοίκηση της ΚΑΕ έχει αποδείξει πολλάκις ότι μπορεί να  προσφύγει κατά του Παναθηναϊκού και προσωπικά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ακόμη και για τον… αντικαπνιστικό νόμο.

Όσο για το τελευταίο «κρούσμα» στο βόλεϊ… Προφανώς και γίνεται αντιληπτό από τον καθένα ότι ο Ολυμπιακός είναι σε πανικό και θέλει να πάρει όπως να’ναι το φετινό πρωτάθλημα, που δεν ολοκληρώθηκε λόγω κορονοϊού… Και το γιατί είναι επίσης προφανές.

Κάτι τελευταίο… Όταν γράφεται σε μια ανακοίνωση του ΟΣΦΠ ότι «οι διοργανώτριες αρχές […} θα πρέπει να τιμήσουν τον ιδρώτα των αθλητών και των αθλητριών κάθε ομάδας και κάθε διοργάνωσης», ξεκολλάνε τα… σοβαντεπιά από του Ρέντη μέχρι το «Καραϊσκάκης» και το ΣΕΦ. Αποχωρούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×