Η απάντηση του μπάσκετ στους «φυτευτούς» και… καλή δύναμη σε αυτούς που πρέπει!

Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές της ΕΟΚ, τόσο ξετυλίγεται το κουβάρι των χατιριών και της διαπλοκής.

Και όταν μια τόσο μεγάλη δόξα του μπάσκετ, όπως είναι ο Παναγιώτης Φασούλας, μπαίνει με τροπολογία, με το στανιό… φυτευτός στη διαδικασία, καταλαβαίνει κάποιος τον τρόπο που θέλουν να πάει το έργο. Αν η επόμενη μέρα του… ελληνικού μπάσκετ έχει αυτή τη μεθοδολογία και μάλιστα πριν καν «ξημερώσει», τότε πάμε για βαθύ σκοτάδι! Δεν ξέρω αν συμβαίνει πρώτη φορά, σίγουρα όμως όλο αυτό είναι τόσο άγαρμπο που προκαλεί όχι απλά σκέψεις αλλά αγανάκτηση.

Κι αυτό είναι το μόνο θετικό στην όλη φάση. Όταν τα σωματεία, δηλαδή αυτοί που αποφάσιζαν, αποφασίζουν και θα αποφασίζουν για τη διοίκηση της Ομοσπονδίας, νιώθουν ότι κάποιοι προσπαθούν να τους… φορέσουν έναν υποψήφιο, είναι δεδομένο ότι θα αντιδράσουν… Και θα αντιδράσουν με τον μοναδικό τρόπο που ξέρουν: Την ψήφο τους. Αυτή που έχει κρίνει και τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Αυτή που εν τέλει βγάζει τους ανθρώπους που διοικούν την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Με τα καλά τους και τα στραβά τους. Αλλά ποτέ… φορετούς. Ποτέ «φυτευτούς».

Ο Παναγιώτης Φασούλας έχει κάθε λόγο και δικαίωμα να ονειρεύεται και να διεκδικεί μια θέση στην Ομοσπονδία. Για την ακρίβεια μία καλύτερη από όλες τις απόψεις θέση από αυτή που κατείχε μέχρι προχθές… Κυριολεκτικά προχθές! Γιατί παραιτήθηκε προχθές για να τον περιλαμβάνει η… κατά παραγγελία τροπολογία! Πάλι καλά που δεν έγραψαν ότι «υποψήφιος στις εκλογές μπορεί να είναι όποιος υπάλληλος της ΕΟΚ παραιτήθηκε στις 23/6/20 στις 12:15 το μεσημέρι με αρχικό ονόματος Π και επωνύμου Φ». Θα ήταν πιο ειλικρινές…

Ναι, έχει κάθε δικαίωμα… Έχει όμως και την υποχρέωση ή θα έπρεπε να την έχει να σεβαστεί τη διαδικασία και να μην χρειάζεται «πραξικόπημα» ώστε να συμπεριληφθεί σε αυτή. Κρίμα… Πολύ κρίμα.

Άσχετο: Πραξικόπημα… Λέξη απαγορευμένη, θεωρητικά, για τους ανθρώπους που νιώθουν αριστεροί… Ναι ακόμη και για αυτούς που δήλωσαν ΠΑΣΟΚ! Ναι ακόμη και για αυτούς που τώρα αγαπάνε ΝΔ… Μπέρδεμα ε; Όχι… Αμοραλισμός κι αριβισμός.

Υ.Γ.. Επί του… πιεστηρίου που λένε για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Μετά τις ανακοινώσεις, ουδείς μπορεί πια να λέει το μακρύ του και το κοντό του. Αυτοί που έπρεπε να «τοποθετηθούν» για τις εξελίξεις, το έπραξαν. Στη χώρα που το πιο ανθοφόρο δέντρο είναι η «παπαριά» είναι λογικό αυτό που συνέβη τα τελευταία 24ώρα. Απλά τώρα ας κάνουμε και λίγο ησυχία… Και να πούμε «Καλή δύναμη» σε αυτούς που πρέπει! Τη χρειάζονται… Τη χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×