Ο Αντονίτο δείχνει την προχειρότητα, με την οποία λειτουργεί ο Παναθηναϊκός!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Onsports.gr, για το θέμα Αντονίτο, που δείχνει την ανοργανωσιά που υπάρχει στον Παναθηναϊκό.

Ο Αντονίτο αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό με ένα μεγάλο παράπονο. Το γεγονός, ότι δεν πήρε ούτε μία ευκαιρία από τον Μπόλονι, παρότι ήταν απόλυτα καλά μετά την μεγάλη ταλαιπωρία , που πέρασε με την φυματίωση. Ηταν γνωστό σε όλους όσους ασχολούνταν με την καθημερινότητα στον Παναθηναϊκό, ότι ο Αντονίτο είχε φυματίωση λίγες ημέρες μετά από τότε, που ήρθε στην ομάδα. Απλά λόγω του ιατρικού απορρήτου και από την στιγμή, που και η ομάδα και ο παίκτης δεν το έλεγαν έπρεπε να το σεβαστείς και όλοι το σεβάστηκαν.

Το θέμα είναι, ότι το 2020 ήρθε στον Παναθηναϊκό ένας παίκτης με φυματίωση και υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια , όχι για έξι μήνες. Με απαίτηση του Τσάβι Ρόκα, που επέμενε ο παίκτης να υπογράψει, αν και στα εργομετρικά είχε φανεί, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού ήταν πολύ χαμηλές οι μετρήσεις.

Θα πει κανείς την είχε από την Ισπανία, εκεί πως δεν την πήρε κανείς χαμπάρι την φυματίωση; Δεν με ενδιαφέρει τι έγινε εκεί, αυτό που με ενδιαφέρει είναι τι γίνεται στον Παναθηναϊκό. Και στον Παναθηναϊκό υπέγραψαν έναν παίκτη , που είχαν δει ότι τα εργομετρικά του ήταν χάλια. Και δεν προβληματίστηκε κανείς τι πάει να γίνει. Και στη συνέχεια με αφορμή αυτά τα εργομετρικά έγινε έλεγχος και βρέθηκε ότι νοσεί ο παίκτης με φυματίωση και ταλαιπωρήθηκε για μεγάλο διάστημα.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΡΟΚΑ

Φυσικά και ο Ρόκα, που επέμενε να υπογράψει ο παίκτης, παρά τα τραγικά εργομετρικά, έχει πολύ μεγάλη ευθύνη. Κανονικά με αυτά τα εργομετρικά θα έπρεπε να περιμένει και τον λεπτομερή έλεγχο από τις εξετάσεις και στη συνέχεια να δώσει το οκ , η όχι. Ο Ρόκα βιαζόταν και έκανε, ότι ήθελε χωρίς έλεγχο. Ο Ρόκα, όμως, δεν ήρθε μόνος του στον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αλαφούζος τον έφερε του έδωσε τα κλειδιά, άκουσε τον Ρόκα, έδιωξε τον Δώνη με επιστολή και στη συνέχεια άφησε τον Ρόκα χωρίς έλεγχο το καλοκαίρι να κάνει αυτά, που έκανε.

Αυτό μόνο οργάνωση σε ομάδα δεν λέγεται. Κάπως αλλιώς λέγεται. Και όταν εσύ σαν αφεντικό της ομάδας κάνει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια λάθη και επιμένεις και δίνεις τα κλειδιά σε όποιον φέρνεις και του μιλάς κάθε μέρα και τον ακούς με κλειστά τα μάτια(μέχρι να χαθεί η εμπιστοσύνη σου όταν είναι αργά και η ζημιά έχει γίνει) τότε η ευθύνη είναι δική σου. Αν ο Παναθηναϊκός λειτουργούσε σαν μία κανονική ομάδα με οργάνωση θα φώναζε τον Ρόκα ο Αλαφούζος και θα του έλεγε να μην προχωρήσει τον Αντονίτο με τόσο άσχημα εργομετρικά. Τόσο απλά. Και το πιο σωστό. Θα είχε έναν άνθρωπο δικής του εμπιστοσύνης , που να είναι σχετικός και όχι άσχετος και θα ήλεγχε τον Ρόκα και τον κάθε Ρόκα σε ότι έκανε , από την στιγμή , που ο ίδιος έχει δείξει, ότι δεν μπορεί να το κάνει.

Το έχουμε πει ο Αλαφούζος δεν το έχει με το ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί, δεν κάνει για αυτό φθάσαμε μέχρι και στο σημείο αυτό να υπογράψει παίκτης με φυματίωση στην ομάδα. Στον Παναθηναϊκό, τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, όχι σε καμία μικρή ομάδα.

Τα ίδια και τα ίδια. Με κάποιους ο Αλαφούζος δένεται τους ακούει τυφλά και μετά πληρώνει τα λάθη που γίνονται, σπάει συμβόλαια και η ομάδα παραμένει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας με κορυφαίο στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. Αυτό δεν αλλάζει, ούτε θα αλλάξει και η υπόθεση Αντονίτο δείχνει την ανοργανωσιά, που υπάρχει στον Παναθηναϊκό, την προχειρότητα που δουλεύει ο σύλλογος.

*Αυτή την στιγμή οι σχέσεις Αλαφούζου, Μπόλονι είναι στο καλύτερο σημείο. Πόσο θα κρατήσει αυτό; Κανείς δεν ξέρει. Πάντως οι γύρω-γύρω δεν θέλουν να κρατήσει για πολύ… Ο Αλαφούζος το ξέρει;

*Για να τα λέμε όλα το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού βρήκε αυτό, που είχε ο Αντονίτο και δεν το είχαν βρει στην Ισπανία. Τα σωστά να τα λέμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×