ΑΕΚ: Ευρώπη, Λουτσέσκου και μπάσκετ

Στον πλανήτη ΑΕΚ ποτέ τα πράγματα δεν είναι βαρετά και οι προηγούμενες ημέρες είχαν... μπόλικα πράγματα.

Η «Ένωση» έχει αρχίσει να κάνει τα βασικά πράγματα κι έχει φέρει το πράγμα εκεί που θέλει όσον αφορά στο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κόντρα στον Αστέρα ήταν καλή, παρά τα ερωτηματικά που δημιουργήθηκαν μετά τις αλλαγές που έκανε ο Χιμένεθ σε σχέση με τον αγώνα με τον Άρη.

Σίγουρα το γεγονός ότι κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έμεινε στο 1-1 είναι ένας λόγος για προβληματισμό, αλλά γενικά οι «κιτρινόμαυροι» εμφανίστηκαν διαβασμένοι και δημιούργησαν αρκετές προϋποθέσεις για να σκοράρουν. Σίγουρα σε αυτό έπαιξε και το πολύ καλό ματς που έκανε ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος.

Δεν συζητάμε, βέβαια, ότι για να πιστοποιηθούν όλα αυτά που έχουμε δει στα δύο τελευταία ματς, θα πρέπει να νικήσει τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη, καθώς σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να μπει ξανά σε περιπέτειες.

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε αρκετή κουβέντα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Η ΑΕΚ σωστά έπραξε και διέψευσε την προπονητολογία, καθώς αυτή τη στιγμή προέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Όπως και να έχει, όμως, το θέμα είναι υπαρκτό κι αν ο Ρουμάνος δεν είχε πει τόσα πολλά για την ΑΕΚ τότε ενδεχομένως να ήταν και το φαβορί. Έχει πει, όμως, κι έχει πει και πολλά... Συνέχιζε να την προσβάλει με απαράδεκτες δηλώσεις ακόμα και μετά τη φυγή του από τον ΠΑΟΚ.

Ο κόσμος δεν τα έχει ξεχάσει όλα αυτά... Και πως να το κάνει άλλωστε! Ειλικρινά ακόμα κι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου να ήταν ο Λουτσέσκου, δεν έχει λογική να έρθει στην ΑΕΚ. Όσο καλή δουλειά ενδεχομένως να έκανε, η ζημιά θα ήταν και πάλι μεγαλύτερη. Εν κατακλείδι, μια τέτοια επιλογή θα... ανατίναζε κάθε προσπάθεια για νέο ξεκίνημα που θέλει να κάνει η ομάδα το καλοκαίρι.

Πάμε και στο μπάσκετ... Η ΑΕΚ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τη φετινή σεζόν, όπως επίσης έκανε και πολλά λάθη σε πολλά επίπεδα, τα οποία τα πλήρωσε κι εξακολουθεί να τα πληρώνει φέτος. Αυτό, όμως, δεν αλλάζει το γεγονός ότι η διαιτησία στον αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα ήταν κακή. Για την ακρίβεια ήταν τραγική.

Όπως στο ποδόσφαιρο δεν έχει καμία λογική όταν κάποιος λέει ότι μια ομάδα δεν δικαιούται να φωνάζει για ένα «καθαρό» πέναλτι επειδή δεν έπαιξε καλά, έτσι είναι παράλογο να λέει κάποιος ότι επειδή έχασε τρεις φορές από το Λαύριο δεν μπορεί να μιλάει για τη διαιτησία όταν αδικείται. Όπως επίσης για τους ουδέτερους το ματς είχε συγκλονιστική εξέλιξη και τρομερό φινάλε...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×