Ο Αυγενάκης δεν έχει τα... άντερα ούτε καν να απαντήσει!

Ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν ήθελε και δε θέλει να γίνουν οι εκλογές της ΕΟΚ διά ζώσης. Ακόμη και αν χρειαστεί να κατεβάσει τα τανκς ο Χρυσοχοϊδης για να κάνει το χατίρι του υφυπουργού Αθλητισμού.

Μην ψάξετε πότε επιστρατεύτηκε για τελευταία φορά η Αστυνομία για να μην οδηγηθεί ο κόσμος στην κάλπη. Ήταν επί Χούντας… Και ο έρωτας του Αυγενάκη για το καθεστώς δεν κρύβεται… Διάβασα τι… ψέλλισε μέσω θέσης ο Υφυπουργός του παρασκηνίου και των διαδρόμων για να απαντήσει στην ανακοίνωση-καταπέλτης του Παναθηναϊκού.

Non paper… (Σου θυμίζει κάτι;): «Συμφωνούμε απολύτως με τον επίλογο της ανακοίνωσης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τις εκλογές της ΕΟΚ. Χωρίς καμία αμφιβολία, «το ελληνικό μπάσκετ θα νικήσει. Η Δημοκρατία θα νικήσει. Με κάθε νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο». Διότι, στη Δημοκρατία κανένας δεν μπορεί να είναι υπεράνω κανόνων και νόμων, ούτε να δημιουργεί τεχνητά αδιέξοδα. Η Πολιτεία δεν εκβιάζεται, αλλά προασπίζει τη νομιμότητα και το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου». Ολόκληρος Υπουργός και δεν έχει καν τα άντερα να κάνει μία επίσημη, γραπτή δήλωση για να απαντήσει… Ευθιξία λέγεται και δεν την έχει.

Ο Αυγενάκης είναι εδώ και καιρό στη συνείδηση του κόσμου ένας τύπος που απλά εκτελεί εντολές. Παίζει με συνέπεια και συνέχεια το ρόλο του, τρώγοντας το επικοινωνιακό «ξύλο». Είναι προφανές ότι για να βγει ο αγαπητικός του, Βαγγέλης Λιόλιος με συνέταιρο στο ΔΣ τον Φασούλα, θα έπρεπε πάση θυσία να μην στηθούν κάλπες… Και αυτό θα γίνει.

Ο Αυγενάκης είναι πια τελειωμένος στη συνείδηση του κόσμου. Όπως όλοι οι εντολοδόχοι. Το θέμα είναι ποιους θα πάρει μαζί του. Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο… Όσο και αν τα «παπαγαλάκια» προσπαθούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο…

Το γεγονός ότι πρώτα επικαλέστηκε τον COVID και μετά το φτύσιμο από Χαρδαλιά και Αρκουμανέα, χτύπησε την πόρτα του «έκανα την Ελλάδα… Κολομβία» Χρυσοχοϊδη και έστησαν μαζί μια ιστορία για… κίνδυνο επεισοδίων από τον… Δομάζο και τον Αντωνιάδη, παρά το γεγονός ότι η… εκδήλωση ματαιώθηκε, αποδεικνύει ότι ο Αυγενάκης ΔΕΝ θα άφηνε να στηθούν κάλπες ΠΟΤΕ. Δεν τις θέλει γιατί έτσι θα έβγαινε ο μισητός του, Άγγελος Παπανικολάου. Αυτός που θέλουν οι πολλοί και όχι οι… εκλεκτοί.

Ποιος είναι ο στόχος μετά τη ματαίωση; Πενηνταράκια…: Οι «συνέταιροι» Λιόλιος-Φασούλας θα πάνε τη Δευτέρα στο Πρωτοδικείο όπου θα απαιτήσουν να φύγουν οι… Βασιλακοπουλικοί αφού απέτυχαν να κάνουν εκλογές! Προσέξτε: Θα βαφτίσουν τη ΧΟΥΝΤΑ αποτυχία!

Θα απαιτήσουν να οριστεί νέα διοίκηση υπό τους ιδίους και μετά βαϊων και κλάδων θα αποφασίσουν… ηλεκτρονική ψηφοφορία με τα Σωματεία που μπήκαν στο Μητρώο του Αυγενάκη! Αυτούς που έχουν ακούσει τους αγαπητικούς με τον υφυπουργό να τους τάζουν 150 γήπεδα και λαγούς με πετραχήλια… Αυτούς που νταραβερίζονται με τους αγαπητικούς για κωδικούς κλπ.

Η απερχόμενη διοίκηση της ΕΟΚ, προσωπικά ο Βασιλακόπουλος και ο Παπανικολάου όλο αυτό τον καιρό ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ώστε το ελληνικό μπάσκετ να πάει στις κάλπες και να βγάλει την επόμενη διοίκηση του, δημοκρατικά και ελεύθερα. Και αυτή, η επόμενη διοίκηση να είναι επιλογή των πολλών και όχι των εκλεκτών…

Η μάχη αυτή είναι μάχη για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αυτή που δεν θα έπρεπε να επικαλείται κάποιος σαν τον Αυγενάκη ούτε σε… non paper! Και άκου κάτι: Όποιος είναι καθαρός βγαίνει και υπερασπίζεται τον εαυτό του! Δεν βάζει τον υποτακτικό του, τον άλλο… γιαλαντζί κρητικό, να στέλνει μπιλιετάκια.

Ο Αυγενάκης έσκαψε έναν βαθύ λάκκο για να θάψει μέσα το ελληνικό μπάσκετ… Το ελληνικό μπάσκετ είτε έτσι, είτε αλλιώς πρέπει να αποδειχτεί σοφό. Και να ρίξει τον Αυγενάκη στον λάκκο που έσκαψε…

Γιατί αύριο η Χούντα μπορεί να χτυπήσει και τη δική σου πόρτα…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×