Τώρα θα πουλήσουν (ξανά) αγάπη για το μπάσκετ και την Εθνική!

Η νέα πανωλεθρία του Προμηθέα και προσωπικά του Βαγγέλη Λιόλιου είναι νίκη του μπάσκετ και της δικαιοσύνης.

Αυτής που αποδίδεται μέσα στο παρκέ. Οι Πατρινοί πήγαν να καλύψουν την επίδειξη αλητείας στο Λαύριο (βλ. Μήλας κλπ) και ταυτόχρονα να αμαυρώσουν την πρόκριση των σπουδαίων Λαυριωτών στον τελικό, κάνοντας τρεις ενστάσεις-εφευρέσεις! Αυτές που πριν λίγη ώρα πέταξε στο καλάθι των αχρήστων ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ, αρνούμενος πεισματικά να προσθέσει έστω μια στάλα νερό στο μύλο της γελοιότητας.

Το Λαύριο όπως ήταν το σωστό, το δίκαιο και όπως το ΑΞΙΖΕ πέρα για πέρα είναι στους μεγάλους Τελικούς όπου και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Και θα είναι ό,τι και αν κάνει ο Προμηθέας. Είτε πάει στο ΑΣΕΑΔ, είτε… πουλώντας ξανά αγάπη για την Εθνική και το μπάσκετ κάτσει πάνω στο τρίμπαλο εντός και εκτός παρκέ και παίξει στους μικρούς τελικούς με την ΑΕΚ.

Κι επειδή στην Πάτρα θεωρούν ότι απευθύνονται σε γίδια, ακόμη και αν… αυτοπυρποληθούν στην πλατεία του Αγίου Ανδρέα για να μας δείξουν πόσο αγαπάνε την Εθνική και το πρωτάθλημα, ουδείς θα τους πιστέψει. ΜΑΓΚΕΣ και με εθνική συνείδηση ήταν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που παρά το εμφανέστατο λάθος των διαιτητών που τους στέρησε τη νίκη στα προημιτελικά κόντρα στην ΑΕΚ, δεν έκαναν καν ένσταση για να μην βάλουν μπουρλότο στο πρωτάθλημα και την προετοιμασία της Εθνικής. Δεν έκαναν καν ένσταση! Ο Λιόλιος έκανε τρεις, έφαγε τα μούτρα του και τώρα ψάχνει νέα σανίδα σωτηρίας στην προεκλογική μάχη της ΕΟΚ. Εκεί που για να βγει ο Αυγενάκης πέρα από ταξίματα, ηλεκτρονικές κάλπες κλπ. κατέβασε την Αστυνομία στους δρόμους κι έβγαλε ΚΥΑ για να ακυρώσει τις ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ εκλογές.

Για να τελειώνουμε: Το χαστούκι στον Προμηθέα του Λιόλιου είναι νίκη του μπάσκετ… ΜΕΓΑΛΗ. Κι επειδή η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια μια μέρα μετά τα πανηγύρια επειδή αντί για κάλπες ο Αυγενάκης έστησε κλούβες ήρθε το χαστούκι στον ένα από τους δύο συνεταίρους… Στον άλλο (Φασούλας/ΟΣΦΠ) ετοιμάζεται… Για να σηκώσουν και την κούπα τα κορίτσια του Παναθηναϊκού! Περαστικά στον έναν και… προκαταβολικά περαστικά στον άλλον!

Υγ. Αυτός ο... νταής που θα τους τελείωνε όλους, ονόματι Μήλας ή κάπως έτσι, είναι ακόμη στη θέση του στον ΕΣΑΚΕ;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×