Παραολυμπιακοί Αγώνες: Φουντουλάκης: «Η… αρχή των μεταλλίων για Ελλάδα»

Την πρώτη του απονομή μεταλλίου σε Παραολυμπιακούς Αγώνες έκανε ο Γιώργος Φουντουλάκης και ευτύχησε να έχει απέναντί του, τον πατριώτη του από την Κρήτη, Μανώλη Στεφανουδάκη.

Η χαρά διπλή, λοιπόν, για τον πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, ο οποίος με δήλωσή του στο Πρακτορείο Sport είπε ότι τα μετάλλια των δύο πρώτων ημερών ήταν απλά... η αρχή!

«Την ώρα της απονομής ένοιωσα τεράστια συγκίνηση. Ομολογώ ότι πως ήταν η πρώτη μου φορά που κάνω απονομή ενός χρυσού μεταλλίου σ` έναν αθλητή σε Παραολυμπιακούς Αγώνες και ένοιωσα διπλά τυχερός που βράβευσα ένα δικό μας παιδί, τον Μανώλη Στεφανουδάκη. Ελπίζω στο Ρίο να έχω την ευκαιρία να βραβεύσω κι άλλους Έλληνες αθλητές.

Στη βράβευση του Μανώλη ένοιωσα διπλή χαρά γιατί κατάγεται από την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Κρήτη. Οι Κρητικοί αγαπάνε τον Στεφανουδάκη. Είναι ένας πολύ μεγάλος αθλητής. Θεωρώ δεδομένο ότι μέχρι το τέλος της διοργάνωσης θα πανηγυρίσουμε κι άλλα μετάλλια. Ακόμη δεν αρχίσαμε... Θα πανηγυρίσουμε κι άλλα μετάλλια», τόνισε ο Γιώργος Φουντουλάκης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×