Πώς να αποφύγετε τη δυσπεψία του Πάσχα & tips για το hangover

H Μεγάλη Εβδομάδα οδεύει προς το τέλος και τα σαρακοστιανά εδέσματα δίνουν τα σκήπτρα σε εκείνα που είναι πλούσια σε ζωικά λιπαρά (κατσίκι, αρνί, εντόσθια κτλ).

Ωστόσο εάν αφεθούμε σε όλες τις απολαύσεις, το πιθανότερο είναι να θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία μας.

Τα στοιχεία είναι αδιάψευστα: ο ένας στους δύο εξ ημών θα ταλαιπωρηθεί από το στομάχι του από το βράδυ της Ανάστασης και μέχρι να έρθει η Δευτέρα του Πάσχα. Αιτία η υπερκατανάλωση ζωικής προέλευσης τροφίμων, αλκοόλ και γλυκών, που «πέφτουν βαριά» στο στομάχι και μας κάνουν να νιώθουμε ότι θα... σκάσουμε.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×