SMS της Γελένα στον Βράνιες: «Έλα να με γ…ησεις και φύγε»! (photos)

Αυτό ήταν το μήνυμα της εκρηκτικής Σέρβας πριν από ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Όσο περνά ο καιρός, τόσο περισσότερα βγαίνουν στη φόρα από το σκάνδαλο της Καρλέουσα με τον πρώην παίκτη της Ένωσης, Όγκνιεν Βράνιες.

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή, Ντούσκο Τόσιτς και ο Βόσνιος, είχαν παράνομο δεσμό από τον Σεπτέμβριο του 2017 και όπως έλεγε η εκρηκτική ξανθιά, του ζήτησε να κάνουν έρωτα πριν το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος (ΑΕΚ - Ολυμπιακός 3-2).

Το ερωτικό σκάνδαλο, όμως, αποκαλύφθηκε και από τότε η Γελένα και ο Όγκνιεν είναι... εχθροί βγάζοντας στο φως της δημοσιότητας από το sexting που κάνανε μέχρι τα γεννητικά τους όργανα.

Το ζευγάρι επικοινωνούσε καθημερινά μέσω messenger για περίπου δύο χρόνια και φαίνεται πως η σχέση τους ήταν πάρα πολύ δυνατή με την Γελένα να είναι ξετρελαμένη με τον τότε παίκτη της ΑΕΚ.

Σερβική ιστοσελίδα δημοσιεύει σήμερα μια ανταλλαγή μηνυμάτων της Σέρβας τραγουδίστριας με τον Βράνιες αποκαλώντας τον «άντρα της» και του ζητούσε σεξ.

Δείτε το SMS (η μετάφραση στα δεξιά) καθώς και φωτογραφίες της hot Γελένα στην gallery του Onsports:

- Είμαι η γυναίκα σου. Έλα να γαμ...ς την γυναίκα σου και να φύγεις. - Θα σε γαμ...ω, αλλά ξανά παίζω την Πέμπτη. Για αυτό το λόγο (σ.σ. σεξ) έρχομαι. - Είμαι τρελή για σένα. - Αν είσαι τρελή θα έρθω και θα το ακούσω εκεί. - Είμαι ερωτευμένη μαζί σου. Δεν σταματώ να βλέπω τις φωτογραφίες σου.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×