Η συνταγή της ημέρας: Μπακαλιάρος σκορδαλιά

Η πιο εύκολη συνταγή για το πατροπαράδοτο πιάτο της 25ης Μαρτίου.

Σε περίπτωση που έχουμε πάρει παστό μπακαλιάρο τον ξαλμυρίζουμε βάζοντάς τον σε ένα μπολ με νερό να τον καλύπτει με μισή κουταλία του γλυκού αλάτι. Αλλάζουμε κάθε 3 ώρες το νερό. Αυτή τη διαδικασία την επαναλαμβάνουμε για 1 μέρα.

Δείτε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×