MasterChef – Spoiler: Ποιος είναι ο νικητής (photos)

Τελευταίο επεισόδιο στο φετινό MasterChef με την προβολή του τελικού νικητή του διαγωνισμού!

Το MasterChef φτάνει στο τέλος του και για τη φετινή σεζόν. Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής; Ο Μανώλης ή η Σπυριδούλα; Αν ρωτούσαμε ή αν αποφάσιζε το κοινό σίγουρα θα ξέραμε ήδη το αποτέλεσμα. Όμως, αποφασίζουν οι κριτές, οι σεφ των οποίων τα πιάτα έφτιαξαν οι δυο φιναλίστ του τελικού και έτσι δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία το ποιον συμπαθούμε ή ποιον θέλουμε να είναι ο τελικός νικητής.

Τα γυρίσματα, άλλωστε, του τελικού και το μεγαλύτερο μαγειρικό μέρος των δοκιμασιών σε Σαν Σεμπαστιάν και Ελλάδα, έχουν ολοκληρωθεί. Παρότι από την παραγωγή του MasterChef έχει γίνει… τιτάνια προσπάθεια να κρατηθεί μυστικό το ποιος είναι ο νικητής, ήδη υπάρχουν διαρροές. Υπάρχουν spoilers που λένε πως ένας από τους δυο παίκτες του τελικού δεν κατάφερε να βγάλει… καν πιάτο σε μια δοκιμασία, πλην όμως αυτό ίσως να μην επηρεάσει τον τελικό νικητή!

Ποιος είναι τελικά ο νέος Έλληνας MasterChef που θα πάρει το τρόπαιο και τις 50.000 ευρώ; Θα συνεχιστεί η παράδοση των ανδρών ή θα γίνει η ανατροπή και θα έχουμε για πρώτη φορά γυναίκα νικήτρια; Η απάντηση στο photostory που ακολουθεί…

Κορυφώνεται η αγωνία για το ποιος θα πάρει τον τίτλο στο Master Chef...
Μάνος και Σπυριδούλα έχουν παλέψει σκληρά για την πρώτη θέση στον διαγωνισμό
Ποιος από τους δυο έχει καταφέρει να έχει την υψηλότερη βαθμολογία;
Αυτός που θα σηκώσει το τρόπαιο, θα το μάθει σε ζωντανή μετάδοση την Τετάρτη
Οι διαρροές λένε, πως αυτός είναι ο Μανώλης Σαρρής που παίρνει το τρόπαιο και τις 50.000 ευρώ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×