Επικίνδυνο σπλαχνικό λίπος: Οι τροφές που το διαλύουν (εικόνες)

Η δυτική διατροφή, η οποία είναι πλούσια σε λιπαρά και ζάχαρη, μπορεί να οδηγήσει στην αύξηση του σπλαχνικού λίπους, δηλαδή λίπους που περιβάλλει ζωτικά όργανα στην κοιλιακή κοιλότητα.

Πρόκειται για την πιο επικίνδυνη μορφή λίπους, καθώς αυξάνει τον κίνδυνο πολλών παθήσεων, όπως διαβήτη τύπου 2 και καρδιαγγειακών.

Δείτε με ποιες τροφές θα το περιορίσετε στο Onmed.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×