Survivor Spoiler – Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο σήμερα (29/05)

Survivor Spoiler: Διαβάστε την τελευταία διαρροή για το ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα (29/05) το έπαθλο στο Survivor

Οι… παλαίμαχοι παίκτες του Survivor απέδειξαν πως είναι πιο… σκληροί από τους τωρινούς και κατάφεραν να πάρουν τις δυο νίκες που ήθελαν έτσι ώστε να κερδίσουν το έπαθλο. Οι… παλιοσειρές του παιχνιδιού επιβίωσης, λοιπόν, θα απολαύσουν το ταξίδι στη Μύκονο ενώ η… ζωή στον Άγιο Δομίνικο συνεχίζεται για την άσπρη και τη μαύρη ομάδα, λίγο πριν περάσει το παιχνίδι στη φάση όπου τα αγωνίσματα θα είναι ατομικά και θα καταργηθούν πλέον κι αυτές οι δυο ομάδες, μετά την κατάργηση των ομάδων Ελλάδας και Τουρκίας με τις οποίες είχε ξεκινήσει το Survivor 2019.

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τετάρτη (29/05), επιστρέφουμε σε «μάχες» ανάμεσα σε άσπρη και μαύρη ομάδα στο Survivor. Η μαύρη ομάδα έχει κερδίσει αρκετά έπαθλα, η άσπρη έχει… σποραδικές νίκες και η μεταξύ τους αναμέτρηση θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Το αγώνισμα θα είναι για ακόμα μια φορά σκληρό κι επίπονο, ενώ θα υπάρξουν και τραυματισμοί στη διάρκεια της προσπάθειας των παικτών στον στίβο, τέτοιοι που θα χρειαστεί ακόμα και παρέμβαση του γιατρού.

Το ζητούμενο, βέβαια, είναι το ποιος θα κερδίσει το έπαθλο σήμερα (29/05) στο Survivor. Η άσπρη ή η μαύρη ομάδα; Η τελευταία διαρροή έγινε γνωστή και μπορείτε να τη δείτε στο photostory που ακολουθεί, όπως και το trailer του επεισοδίου της Τετάρτης (29/05)....

Ένα ακόμα αγώνισμα επάθλου ανάμεσα στη μαύρη και την άσπρη ομάδα στο Survivor
Ο στίβος θα είναι ιδιαίτερα σκληρός...
Θα υπάρξει πάθος, ένταση και ανατροπές...
Στιγμές που θα χρειαστεί ακόμα και η παρέμβαση του γιατρού....
Εν τέλει, νικήτρια θα είναι η άσπρη ομάδα σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×