Βροχή: Πράγματα που πρέπει, και πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις!

Η βροχή δεν είναι πάντα ανασταλτικός παράγοντας για δραστηριότητες, υπάρχουν όμως και πράγματα που απαγορεύεται να κάνεις όταν το νερό πέφτει από τον ουρανό με το… κανάτι!

Φθινοπωρινές βροχές και πέρα από τη μελαγχολική ή την καλλιτεχνική διάθεση, υπάρχουν πράγματα που πρέπει ή δεν πρέπει να κάνεις. Ειδικά όταν έχει αρχίσει μια ισχυρή μπόρα ή μια δυνατή καταιγίδα, υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να αποφύγεις. Είναι δεδομένο πως κάποια από αυτά, πέρα από δυσάρεστα μπορούν να εξελιχθούν ακόμα και ως επικίνδυνα και να σου προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα.

Άλλωστε, υπάρχουν κι επιλογές που μπορεί να έχεις όταν υπάρχει βροχή και να εξελιχθούν πολύ καλύτερα. Μπορείς να κάνεις κάποιες άλλες δραστηριότητες σε αντίθεση με αυτές που… απαγορεύονται και είναι πιθανόν να επιφέρουν δυσάρεστες συνέπειες! Δες στο photostory κάποια πράγματα που δεν πρέπει, και κάποια πράγματα που πρέπει να κάνεις όταν βρέχει...

Βροχή: Πράγματα που πρέπει, και πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις!
Προφανώς και δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να κολυμπάς στη θάλασσα ενώ βρέχει. Κινδυνεύεις από τους κεραυνούς και όχι μόνο!
Εξίσου επικίνδυνο είναι και το μπάνιο στο σπίτι. Γενικώς όταν υπάρχουν αστραπές και βροντές, καλό είναι να αποφεύγεις ότι έχει να κάνει με ηλεκτρικές συσκευές ή καλούς αγωγούς του ηλεκτρισμού όπως το νερό!
Καταλαβαίνεις, υποθέτουμε, γιατί δεν είναι καλή ιδέα να ξεκινήσεις να πλένεις το αυτοκίνητό σου ενώ φαίνεται πως θα πιάσει βροχή ή έχει ήδη αρχίσει να πιάνει...
Μπορείς, απλά, να φτιάξεις μιια κούπα ζεστό καφέ και να... αράξεις στο σπίτι χαζεύοντας τις σταγόνες έξω από το τζάμι.
Καλή λύση είναι και η ταινία. Ειδικότερα μια ρομαντική, αγκαλιά με τον/την σύντροφό σου!
Η πλέον ενδεδειγμένη λύση, βέβαια, δεν είναι άλλη από τον ύπνο. Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από το να αφήσεις τον ήχο της βροχής να σε... νανουρίσει!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×