Ζευγάρι κέρδισε το Λόττο, αλλά δε φαντάζεστε τι έγινε με το τυχερό δελτίο!

Η απίστευτη ιστορία ενός ζευγαριού που κέρδισε το λόττο!

Ένα ζευγάρι κέρδισε το λόττο, ωστόσο τα όσα ακολούθησαν είναι απίστευτα, καθώς παραλίγο να το γεγονός αυτό να τους διαλύσει το σπίτι!

Διαβάστε την απίθανη ιστορία στο ακόλουθο photostory

Όλα άρχισαν όταν ένα ζευγάρι από την Ταϊλάνδη αγόρασε στις 16 Νοεμβρίου ένα δελτίο λόττο, το οποίο κέρδισε. Αρχικά συμφώνησαν να μοιράσουν τα κέρδη, περίπου 180.000 ευρώ, στη μέση αλλά κάπου εκεί η απληστία έκανε την εμφάνισή της.
Ο άντρας άλλαξε γνώμη και ανακοίνωσε στη γυναίκα του ότι θα της δώσει μόνο το 1/3 των χρημάτων. Όπως ήταν αναμενόμενο, η γυναίκα του αντέδρασε, επακολούθησε τσακωμός και ο άντρας έφυγε από το σπίτι. Μαζί του πήρε και το τυχερό δελτίο, αλλά δεν πρόλαβε να… χαρεί.
Η σύζυγός του έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό, ζητώντας από τις αρχές να μην επιτρέψουν στο «φυγά» άντρα της να εξαργυρώσει το λόττο.
Ο άπληστος άνδρας κινδύνεψε με φυλάκιση τριών ετών, για την προσπάθεια υπεξαίρεσης χρημάτων με παράνομο τρόπο. Τελικά… λογικεύτηκε και επέστρεψε στο σπίτι του και στη γυναίκα του, προκειμένου να μοιραστούν τα κέρδη…
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×