Master Chef: Ανατροπή στη διαδικασία αποχώρησης – Το λάθος των κριτών (photos+video)

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο Master Chef όσο πλησιάζει προς την τελική ευθεία το reality μαγειρικής.

Ένα ακόμα επεισόδιο γεμάτο… ίντριγκα ήταν κι αυτό της Τρίτης (07/04) στο Master Chef, όπου είδαμε διαδοχικά τους επίδοξους μάγειρες να διαγωνίζονται στο Mystery Box και στο τεστ δημιουργικότητας. Ο Σταυρής πήρε το πλεονέκτημα στο πρώτο, δυσκόλεψε αρκετά  τους συμπαίκτες του και στο δεύτερο έγινε το περιστατικό που έβαλε… φωτιά.

Ο Γιώργος φάνηκε να βάζει κάτι στο πιάτο του εκτός χρόνου, ρωτήθηκε από την παραγωγή και δεν το παραδέχθηκε ενώ αργότερα μπροστά στους κριτές είπε την αλήθεια. Αυτό ήταν και το σημείο  όπου κατά πολλούς έγινε λάθος από τους κριτές, με τον διαγωνιζόμενο βέβαια να είναι προτεινόμενος.

Μαζί του ήταν προτεινόμενοι για αποχώρηση και ο Ηρακλής με την Ντέμη, ενώ η Μαρία κέρδισε την κάρτα ασυλίας καθώς κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας. Θα κάνει χρήση της κάρτας πριν τη δοκιμασία αποχώρησης που θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (08/04); Σε κάθε περίπτωση, θα δούμε και μια μεγάλη ανατροπή στο νέο επεισόδιο του Master Chef. Δείτε λεπτομέρειες στο photostory που ακολουθεί…

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο Master Chef όσο πλησιάζει προς την τελική ευθεία το reality μαγειρικής.
Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο, είδαμε κάτι που μας θύμισε την κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον Τιμολέοντα και τον Χρήστο Γλωσσίδη σε παλαιότερο κύκλο του ριάλιτι.
Αυτό δεν ήταν άλλο από τη.. ζαβολιά του Γιώργου (έβαλε κάτι εκπρόθεσμα στο πιάτο) που μονοπώλησε το επεισόδιο της Τρίτης, αν και υπήρξε μεγάλη κουβέντα για τη στάση των κριτών...
Κι αυτό γιατί κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και ο Ηλίας σε παλαιότερο επεισόδιο, χωρίς όμως να του γίνουν οι ίδιες δριμύτατες παρατηρήσεις, ούτε και τέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση.
Σε κάθε περίπτωση, ο Γιώργος μπήκε στη διαδικασία αποχώρησης...
Μαζί με την Ντέμη και τον Ηρακλή. Η Μαρία που έχει πια την κάρτα ασυλίας, κλήθηκε να αποφασίσει αν θα τη χρησιμοποιήσει για να σώσει κάποιον...
Κάτι που δεν έκανε, αφού όπως φαίνεται διαγωνίζονται κανονικά και οι τρεις για να παραμείνουν στο παιχνίδι.
Στη διαδικασία αποχώρησης πάντως, έγινε και μια μεγάλη... ανατροπή. Ένας από τους κριτές βρήκε κόκκαλο στο πιάτο του...
Συνήθως αυτό συμβαίνει με τον Σωτήρη Κοντιζά, αλλά αυτή τη φορά...
Ο άτυχος κριτής, ήταν ο Πάνος Ιωαννίδης! Μένει να δούμε ποιος έχει κάνει το... φάουλ κι αν θα του κοστίσει την παραμονή του στο παιχνίδι.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×