Masterchef: «Μύλος» με την κάρτα ασυλίας και την αποχώρηση - Τι θα γίνει στη συνέχεια (video+photos)

Masterchef: Ένα ακόμα επεισόδιο γεμάτο ένταση έρχεται στις οθόνες μας…

Το mystery box έβγαλε στην επιφάνεια… όλες τις κόντρες των παικτών στο Masterchef. Η νίκη της Μάρλεν και τα όσα είπε στη συνέχεια για τη Μαρία Μπέη αλλά και για άλλους παίκτες, αποκάλυψαν πως το κλίμα μόνο… ευχάριστο δεν είναι ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους. Επιβεβαιώθηκαν έτσι όλα όσα είχαμε… υποπτευθεί από ένα ποστάρισμα  που είχε γίνει στα social media λίγο πριν επιστρέψουν οι παίκτες που είχαν φύγει νωρίτερα από τον διαγωνισμό για να διεκδικήσουν ξανά μια ποδιά!

Παρόλα αυτά, η μαγειρική συνεχίστηκε με τη Μάρλεν να βλέπει από τον εξώστη και τους υπόλοιπους δέκα να διεκδικούν την κάρτα ασυλίας αλλά και την αποφυγή της διαδικασίας αποχώρησης. Όπως φαίνεται, τρία ήταν τα πρόσωπα που δεν τα κατάφεραν και θα βγουν στον… τάκο για να μαγειρέψουν έτσι ώστε να μείνουν στο Masterchef.

Μάλιστα, όπως φάνηκε και στο βίντεο που προμοτάρει το επεισόδιο του Masterchef, ο παίκτης που κέρδισε την κάρτα δεν… έσωσε μια από τις τρεις διαγωνιζόμενες. Αυτό δείχνει και το ποιος ήταν ο νικητής στο τεστ δημιουργικότητας, ενώ από εδώ και πέρα αναμένεται να γίνει… χαμός στο σπίτι. Διαβάστε λεπτομέρειες στο photostory που ακολουθεί και δείτε το trailer του επεισοδίου…

Χαμός στα τελευταία επεισόδια του Masterchef με το επόμενο να αναμένεται ιδιαίτερα... καυτό!
Η Ντέμη, που την... έδωσε η Κατερίνα πως τρώει σαλάμια και τυριά παρά το ότι δηλώνει Vegan, θα είναι η μια υποψήφια.
Μαύρη ποδιά θα βάλει και η Μαριάννα, όμως, θα αποχωρήσει η τρίτη της παρέας...
Ο λόγος για την Κατερίνα, που παρότι φαινόταν ιδιαίτερα δυνατή τελικά σταματά την πορεία της πριν τη 10άδα του διαγωνισμού.
Την κάρτα ασυλίας, κερδίζει όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος. Προφανώς για αυτό και δεν... έσωσε κάποιο από τα κορίτσια, ειδικά την Κατερίνα με την οποία ήταν διαρκώς στα... μαχαίρια.
Το συγκεκριμένο στόρι, πάντως, έχει ανέβει από το πρωί σε λογαριασμό που φέρεται να διαχειρίζεται στο Instagram η Κατερίνα Λένη που θα τη δούμε να αποχωρεί από το παιχνίδι.
Το γεγονός ότι την κάρτα θα έχει ο Γιώργος, όπως φαίνεται, από εδώ και πέρα, θα πυροδοτήσει βέβαια νέες εντάσεις.
Στο στόχαστρό του θα μπουν Μπέλλος και Μαρία Μπέη, αφού όταν η τελευταία είχε την κάρτα ασυλίας τη χρησιμοποίησε για να σώσει τη Ντέμη κι έτσι ο Γιώργος είχε μπει σε δοκιμασία αποχώρησης με αποτέλεσμα να φύγει. Βέβαια, τώρα έχει επιστρέψει... δυναμικά.
Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα μας λείψει η... ίντριγκα από εδώ και πέρα στο Masterchef.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×