Masterchef: Ανατροπή με το γράμμα της Κατερίνας – Τι απάντησε η ίδια (photos)

Κατά την αποχώρησή της από το Masterchef η Κατερίνα Λένη άφησε ένα γράμμα που περιλάμβανε κείμενο από γνωστή ιστοσελίδα στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το περιβόητο γράμμα για τη… μπέσα των ανθρώπων, που άφησε φεύγοντας από το Masterchef η Κατερίνα Λένη, δεν ήταν δικό της! Η Σοφία Παπαηλιάδου σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε πως το γράμμα ήταν δικό της, από γνωστή ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και μάλιστα έκανε γνωστό πως σκέφτεται να κινηθεί ακόμα και νομικά κατά της παίκτριας.

Η Κατερίνα Λένη, ωστόσο, δεν… έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στα όσα αποκαλύφθηκαν. Έδωσε την απάντησή της για το γράμμα και ξεκαθάρισε τα πράγματα.

«Νιώθω την ανάγκη να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αναφορικά με τα όσα λέγονται για εμένα», έγραψε μεταξύ άλλων στα social media ενώ πρόσθεσε πως επέλεξε το συγκεκριμένο κείμενο για να δείξει στον μέγιστο βαθμό τα συναισθήματα που της δημιουργήθηκαν κατά την παραμονή της στο Masterchef! Διαβάστε λεπτομέρειες και όλα όσα έγραψε η Κατερίνα Λένη, στο photostory που ακολουθεί…

Πήρε θέση για τον σάλο που προκλήθηκε με το γράμμα της η Κατερίνα Λένη.
Η ανάρτηση στα social media ξεκίνησε με αυτή τη φράση, πριν ακολουθήσει ένα μακροσκελές κείμενο.
Το κείμενο ήταν χωρισμένο σε τέσσερα μέρη, με το πρώτο να είναι αυτό.
Ακολούθησε το δεύτερο...
Το τρίτο...
Και το τέταρτο και τελευταίο μέρος της... απολογίας της Κατερίνας.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×