Masterchef: Οι αποκαλύψεις παλιού κριτή για τους… νέους και η ατάκα – φωτιά (photos)

Ένας από τους πρώτους κριτές στην ιστορία του ελληνικού Masterchef, αποκάλυψε ποια είναι η αδυναμία του από τη σύγχρονη εκδοχή του παιχνιδιού.

Η πορεία του Masterchef στην Ελλάδα ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια. Με διαφορετικό cast κριτών και σε άλλο κανάλι προβολής. Τότε ήταν το Mega, τα τελευταία χρόνια είναι το Star. Τότε, η τριάδα των κριτών ήταν οι Λευτέρης Λαζάρου, Δημήτρης Σκαρμούτσος και Γιάννης Λουκάκος, τώρα είναι οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Όσοι παρακολουθούσαν και τότε το Masterchef, θα θυμούνται πως ο πρώτος Έλληνας που πήρε τον τίτλο είναι ο σούπερ σταρ της τηλεοπτικής μαγειρικής, σήμερα, Άκης Πετρετζίκης. Κάποια πράγματα, βέβαια, έχουν μείνει ίδια όπως και κάποιοι άνθρωποι που ήταν και τότε και τώρα στον διαγωνισμό.

Μάλιστα, ένας από τους παλιούς κριτές του Masterchef, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε δεν παρέλειψε να αποκαλύψει και ποιος είναι η… αδυναμία του από τον φετινό διαγωνισμό. Παρότι, όπως είπε, δεν προλαβαίνει να δει το παιχνίδι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έχει ξεχωρίσει ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίζει πολύ καλά… Διαβάστε λεπτομέρειες στο photostory που ακολουθεί…

Ο Λευτέρης Λαζάρου ήταν αυτός που μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και αναφέρθηκε στο Masterchef.
Όπως είπε γνωρίζει και τους τρεις κριτές αφού έχει συνεργαστεί στο παρελθόν...
Ένας όμως είναι η μεγάλη του αδυναμία, αφού έχει περισσότερες σχέσεις μαζί του και έχει συνεργαστεί περισσότερο.
Ο λόγος για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά «ένας είναι ο κοντός»!
Παράλληλα, ο Λαζάρου επανέλαβε κι αυτό που λίγοι ήξεραν. Πριν γίνει κριτής στο Masterchef, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν μέρος της παραγωγής. Από το 2010 μάλιστα ήταν σταθερά σε όλους τους διαγωνισμούς.
Ο διάσημος σεφ ήταν ο Food and Beverage του παιχνιδιού, υπεύθυνος για την τροφοδοσία και τις δοκιμασίες. Όταν πήρε τη θέση του Σκαρμούτσου στο cast των κριτών, τη θέση του ανέλαβε ο Νίκος Θωμάς.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×