Masterchef-Αποκάλυψη: Αυτό θα κρίνει τον μεγάλο τελικό (video+photos)

Masterchef: Η ώρα για τον μεγάλο τελικό έφτασε και ο νικητής του διαγωνισμού, πέρα από τη μαγειρική ικανότητα, θα κριθεί κι από κάτι ακόμα ιδιαίτερα σημαντικό.

Μετά από αρκετούς μήνες, το Masterchef φτάνει στο τέλος του. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε με 24 επίδοξους κορυφαίους μάγειρες και έχουμε φτάσει πλέον στον μεγάλο τελικό.

Οι δυο καλοί φίλοι, Σταύρος Βαρθαλίτης και Σταύρος Γεωργίου, θα «μονομαχήσουν» για το ποιος θα είναι ο επόμενος Masterchef στην Ελλάδα σε μια μαγειρική αναμέτρηση που όλοι περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Οι διαρροές ήδη έχουν κυκλοφορήσει για το ποιος θα είναι ο νικητής του Masterchef, και φαίνεται πως στην ανάδειξη του επόμενου κορυφαίου μάγειρα στην Ελλάδα έχει παίξει ρόλο και κάτι ακόμα πέρα από τη μαγειρική του ικανότητα… Διαβάστε περισσότερα στο photostory που ακολουθεί…

Ο μεγάλος τελικός του Masterchef είναι το νούμερο ένα τηλεοπτικό show των ημερών.
Οι δυο μάγειρες θα παλέψουν σε συγκεκριμένες διαδικασίες για το ποιος θα πάρει τον τίτλο...
Ήδη υπάρχει η διαρροή που λέει πως ανάμεσα σε Σταύρο Βαρθαλίτη και Σταυρή Γεωργίου...
...νικητής θα είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Πέρα από τη μαγειρική ικανότητα, όμως, είναι πιθανό να έχει παίξει ρόλο και κάτι ακόμα.
Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι περισσότερο «τηλεοπτικός» από τον κολλητό του και η επόμενη ημέρα για τον νικητή του Masterchef σίγουρα πρέπει να έχει αρκετές παρουσίες σε εκπομπές, κάτι που δεν είναι εύκολο να συμβεί με τον Κύπριο, φοβερό μάγειρα βέβαια, διεκδικητή!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×