Ο κορονοϊός άλλαξε ωράριο και στα στριπτιτζάδικα! (photos)

Τα περιοριστικά μέτρα για τα καταστήματα διασκέδασης, λόγω του κορονοϊού, δεν άφησαν ανεπηρέαστο κανένα νυχτερινό μαγαζί!

Ήδη τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης έχουν αρχίσει και αλλάζουν τα ωράριά τους, αφού όπως ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση σε συγκεκριμένες περιοχές τα καταστήματα θα πρέπει να κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα. Για παράδειγμα το κέντρο όπου τραγουδάει αυτή την εποχή ο Νίκος Βέρτης στη Θεσσαλονίκη, ενημέρωσε πως θα ξεκινάει νωρίτερα τη λειτουργία του έτσι ώστε να ολοκληρώνεται ως τις 00:00 το πρόγραμμα και να μπορούν να διασκεδάζουν… νομότυπα οι θαμώνες!

Νυχτερινή διασκέδαση, όμως, δεν είναι μόνο τα μπουζούκια και τα κλαμπ, αλλά και τα μαγαζιά που προσφέρουν strip show και περαιτέρω αισθησιασμό. Τα κοινώς λεγόμενα «στριπιτζάδικα», ανήκουν κι αυτά στην κατηγορία των καταστημάτων που συνήθως λειτουργούσαν τις μεταμεσονύκτιες ώρες και προφανώς επηρεάζονται άμεσα από τα νέα μέτρα.

Οι ιδιοκτήτες τέτοιων καταστημάτων στη Χαλκιδική, πάντως, δεν έχασαν τον καιρό τους και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «GRTimes.gr», έκαναν άμεσα τις αλλαγές στο πρόγραμμά τους έτσι ώστε να είναι εντάξει με τους νέους κανόνες και να μην χάσουν την πελατεία τους. Δείτε λεπτομέρειες στο photostory που ακολουθεί…

Τα περιοριστικά μέτρα για τα καταστήματα διασκέδασης, λόγω του κορονοϊού, δεν άφησαν ανεπηρέαστο κανένα νυχτερινό μαγαζί!
Τα κοινώς λεγόμενα «στριπιτζάδικα», ανήκουν κι αυτά στην κατηγορία των καταστημάτων που συνήθως λειτουργούσαν τις μεταμεσονύκτιες ώρες και προφανώς επηρεάζονται άμεσα από τα νέα μέτρα.
Οι ιδιοκτήτες τέτοιων καταστημάτων στη Χαλκιδική, πάντως, δεν έχασαν τον καιρό τους...
Εκαναν άμεσα τις αλλαγές στο πρόγραμμά τους έτσι ώστε να είναι εντάξει με τους νέους κανόνες και να μην χάσουν την πελατεία τους
Έτσι, λοιπόν, στη Χαλκιδική τα καταστήματα με strip show θα λειτουργούν πια από νωρίς το απόγευμα...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×