Big Brother: Ο Αντώνης είχε πει... χειρότερα πριν το σχόλιο για βιασμό (video+photos)

Κι όμως, δεν ήταν μόνο το εμετικό σχόλιο για τον βιασμό που θα έπρεπε να έχει ήδη να έχει προκαλέσει εξελίξεις στο Big Brother...

Σάλος προκλήθηκε με την ατάκα του παίκτη του Big Brother, Αντώνη Αλεξανδρίδη, περί βιασμού που έφερε και την εκδίωξή του από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Το θέμα πήρε διαστάσεις και σχολιάστηκε από τον πολιτικό κόσμο της χώρας, ενώ αναμένονται εξελίξεις και από την παρέμβαση του ΕΣΡ και των αρμόδιων δικαστικών οργάνων για να επιβληθούν τυχόν κυρώσεις.

Το χειρότερο όλων, είναι πως ο συγκεκριμένος παίκτης είχε δώσει δείγματα γραφής από τις πρώτες ημέρες προβολής του Big Brother. Πριν από το χυδαίο σχόλιο που έφερε τις αλυσιδωτές αντιδράσεις και τις ραγδαίες εξελίξεις, είχαν υπάρξει κι άλλα λεγόμενα του Αντώνη Αλεξανδρίδη που είχαν προκαλέσει συζητήσεις. Όχι τόσο έντονες, αφού είχαν περάσει στα «ψιλά» κάποιες «χοντράδες» που είχαν ακουστεί στον «αέρα» του παιχνιδιού. Δείτε λεπτομέρειες στο photostory και το βίντεο που ακολουθεί…

Σάλος προκλήθηκε με την ατάκα του παίκτη του Big Brother, Αντώνη Αλεξανδρίδη, περί βιασμού που έφερε και την εκδίωξή του από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.
Το χειρότερο όλων, είναι πως ο συγκεκριμένος παίκτης είχε δώσει δείγματα γραφής από τις πρώτες ημέρες προβολής του Big Brother.
Πριν από το χυδαίο σχόλιο που έφερε τις αλυσιδωτές αντιδράσεις και τις ραγδαίες εξελίξεις, είχαν υπάρξει κι άλλα λεγόμενα του Αντώνη Αλεξανδρίδη που είχαν προκαλέσει συζητήσεις.
Όχι τόσο έντονες, αφού είχαν περάσει στα «ψιλά» κάποιες «χοντράδες» που είχαν ακουστεί στον «αέρα» του παιχνιδιού.
Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, ο παίκτης ακούγεται να μιλάει για ξυλοδαρμούς, χειροπαίδες, περιστατικά βίας, οπλοφορία και τέτοιου είδους ενέργειες που... σοκάρουν.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×