Κατσικίσιο γάλα: 5 λόγοι που είναι καλύτερο από το αγελαδινό (εικόνες)

Η χαρακτηριστική μυρωδιά και η έντονη γεύση του είναι δύο λόγοι για τους οποίους πολλοί απέχουν από την κατανάλωση κατσικίσιου γάλακτος.

Παρόλα αυτά το κατσικίσιο γάλα αποκτά σταθερά έδαφος στις προτιμήσεις όσων προσέχουν τη διατροφή τους, καθώς υπερέχει σε πολλά σημεία έναντι του αγελαδινού και των άλλων γαλακτοκομικών.

Δείτε παρακάτω τα οφέλη από την κατανάλωση κατσικίσιου γάλακτος:

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×