Μερτεζάκερ: «Θα τα δίνω όλα»

Για την αναμέτρηση της Άρσεναλ κόντρα στην Ντόρτμουντ, για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το ντεμπούτο του, στον αγώνα με τη Σουόνσι, έκανε δηλώσεις ο Πέρ Μερτεζάκερ.

Πρεμιέρα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στην Ντόρτμουντ, θα κάνει αύριο (13/9) η Άρσεναλ και ο Περ Μερτεζάκερ μίλησε για την εν λόγω αναμέτρηση.

Ο αμυντικός των «κανονιέρηδων» στάθηκε στο αγωνιστικό στιλ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια, για τους παίκτες που διαθέτει.

«Η Ντόρτμουντ έγινε η καλύτερη ομάδα στη Γερμανία την περασμένη σεζόν. Είναι ικανή να κυκλοφορεί την μπάλα εξαιρετικά καλά και διαθέτει σπουδαίους παίκτες», δήλωσε αρχικά στο «SkySports», ο Γερμανός στόπερ και συνέχισε:

«Ο τρόπος παιχνιδιού της Ντόρτμουντ θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος για εμάς, αλλά ξέρω ότι κι εμείς έχουμε σπουδαίους παίκτες και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα εκεί».

Εξάλλου, ο Μερτεζάκερ μίλησε και για το ντεμπούτο του, με τη φανέλα της Άρσεναλ, στο παιχνίδι κόντρα στη Σουόνσι: «Έχω αρκετή εμπειρία, αλλά το να παίζω στην Αγγλία είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, αν και οι στόχοι που θέλω να πετύχω είναι πολύ υψηλοί.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, δεν θα τα παρατήσω ποτέ και θα τα δίνω όλα κάθε φορά που θα φοράω τη φανέλα της Άρσεναλ».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×