Γεωργάτος: «Φοβάται την Ευρώπη ο Βαλβέρδε»

Ομάδα που έκανε λάθη στον μεταγραφικό σχεδιασμό και ακόμα ψάχνεται, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Γρηγόρης Γεωργάτος με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο παλαίμαχος αριστερός μπακ των «ερυθρολεύκων», μίλησε στον «ΝovaΣΠΟΡ FΜ 94,6» και αναφέρθηκε στις πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στην Ελλάδα με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Άρσεναλ, στον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και στο ρόστερ.

Για τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του Ολυμπιακού: «Δεν είναι έλλειψη ρυθμού, ο Ολυμπιακός ακόμα ψάχνεται με τους παίκτες, έφυγε ο Ριέρα, ο σχεδιασμός αν ήταν σωστός ή λάθος δεν το γνωρίζω, η ομάδα ακόμα ψάχνεται, ντεφορμέ αρκετοί παίκτες, νέοι παίκτες στο κέντρο, η ομάδα δεν είναι καλά μέχρι στιγμής».

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Ο Βαλβέρδε δεν είναι ο τοπ προπονητής, αλλά είναι καλός και πιστεύω ότι θα βελτιώσει τον τρόπο παιχνιδιού, τώρα από κει και πέρα δεν ξέρω τι γίνεται, αν θέλει να φύγει, αν θέλει να τα βελτιώσει, θα δείξει. Πιστεύω ότι ξέρει τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού και θα βελτιώσει την εικόνα».

Για τον αγώνα με την Άρσεναλ: «Περιμένουμε να δούμε καλύτερο τον Ολυμπιακό, όταν παίζεις σε ωραίο γήπεδο και με μεγάλη ομάδα, σαν ποδοσφαιριστής σου δίνει κίνητρο να παίξεις καλύτερα και να δώσεις το κάτι παραπάνω .Είναι σημαντικό παιχνίδι, θέλει βαθμούς μετά την ήττα από τη Μαρσέιγ και είναι εξίσου σημαντικό ότι η Άρσεναλ έχει πολλές αλλαγές.  Άρα είναι σημαντικά στοιχεία που πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός αν θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη. Ένα θετικό αποτέλεσμα να βελτιώσει και την ψυχολογία. Είδαμε έναν Ολυμπιακό με τη Μαρσέιγ να παίζει αμυντικά. Ο Βαλβέρδε τη φοβάται την ομάδα στο Champions League, πιστεύω ότι θα παίξει αμυντικά και σιγά-σιγά θα βγαίνει μπροστά. Το θέμα είναι πως θα είναι και η Άρσεναλ».

Αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη από το ρόστερ: «Δεν βλέπω κάποιον να ξεχωρίζει από το ρόστερ, εκτός του Αμντνούν, μόνο αυτός μου δείχνει ότι προσπαθεί και μπαίνει στη φιλοσοφία του Ολυμπιακού, είναι πιο μονταρισμένος, δεν είναι το μεγάλο το όνομα, αλλά φαίνεται ότι θέλει να παίξει. Οι άλλοι μπορεί να είναι καλοί, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι. Στην αρχή μου άρεσε ο Φέισα, αλλά έχει πολλούς τραυματισμούς».

Για τον Μακούν: «Θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου έτοιμος. Δεν έχει δύναμη στα πόδια του, είναι εκτός κλίματος. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές είναι περίεργοι, είναι στο χέρι του να το αλλάξει, από ότι διαβάζω του αρέσει στην Ελλάδα, ίσως τον βοηθήσει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις».

Για τον Κοστάντσο: «Έχουμε καλύτερο; Μάλλον φταίει ο σχεδιασμός, μάλλον δεν είναι για τον Ολυμπιακό, δεν τον θεωρώ άσχημο, αλλά είναι πολύ δύσκολο όταν ένας φίλαθλος δεν σε θεωρεί καλό να του αλλάξεις γνώμη. Θέλει πολλά κότσια και μεγάλες εμφανίσεις».

Κλείνοντας, ο Γεωργάτος ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι θα δούμε καλύτερο Ολυμπιακό από πέρυσι».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×