Ενθουσιασμένος ο Σούρλε

Ο επιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν τόνισε ότι η ραγδαία βελτίωση στην επανάληψη έδωσε τη νίκη στην ομάδα του απέναντι στην Βαλένθια.

Πολύ σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League, έκανε η Μπάγερ Λεβερκούζεν η οποία επικράτησε 2-1 της Βαλένθια για την 3η αγωνιστική.

Έτσι έχει αποσπαστεί στους τέσσερις βαθμούς από τις «νυχτερίδες» και αν καταφέρει να περάσει αλώβητη από το «Μεστάγια» ουσιαστικά θα «καθαρίσει» και την πρόκριση.

Ο επιθετικός των «ασπιρινών» Αντρέ Σούρλε σκόραρε το ένα από τα δύο τέρματα και μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι η βελτίωση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο έκρινε και τον νικητή.

«Αν παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο, δεν πρόκειται να κερδίσουμε κανένα παιχνίδι. Δεν δείξαμε καθόλου πάθος, δεν είχαμε ιδέες και δεν κάναμε κάτι σωστό. Όλο μας το παιχνίδι ήταν γεμάτο φόβο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως είμαστε περήφανοι για την εμφάνισή μας. Μπήκαμε παθιασμένοι στο παιχνίδι. Με τέτοια νοοτροπία μπορούμε να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια ακόμα», είπε αρχικά.

«Στο ημίχρονο μιλήσαμε μεταξύ μας οι παίκτες. Ο τεχνικός μας είπε από την πλευρά του κάποια πράγματα και μετά όλα άλλαξαν και κάναμε πολύ καλή εμφάνιση», είπε ο Γερμανός διεθνής.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×