Ερωτοκρίτου: «Άξιζε τον κόπο»

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Φοίβος Ερωτοκρίτου δεν απογοητεύτηκε από την ήττα με 3-0 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε καμία περίπτωση δεν απογοητεύτηκε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ από την ήττα της ομάδας του με 3-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου μιλώντας μετά το παιχνίδι, υποστήριξε:  

«Παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ότι κι αν συνέβαινε σήμερα θα φεύγαμε με το κεφάλι ψηλά. Ότι συνέβη ήταν κάτι πρωτόγνωρο, να παίζει η Ρεάλ στο ΓΣΠ, με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, τον πρόεδρο της Ρεάλ. Δεν μας λυπεί ότι χάσαμε, προσπαθήσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, από εκεί και πέρα είμαστε περήφανοι ότι φτάσαμε μέχρι εδώ. Τώρα η προσοχή μας θα στραφεί στο πρωτάθλημα, έχουμε ακόμη ελπίδες, μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα για να μπορέσουμε του χρόνου να επωφεληθούμε από το τι κερδίσαμε φέτος».

Στη συνέχεια για την εικόνα του αγώνα είπε: «Πιστεύω ότι στην αρχή στο πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ έκανε οικονομία δυνάμεων, όταν έγιναν οι δύο αλλαγές Κακά, Μαρσέλο η εικόνα άλλαξε, οι δικοί μας παίκτες είχαν κουραστεί και ήρθε το αποτέλεσμα στα τελευταία 15 λεπτά. Βλέπουμε μπροστά, ότι ζήσαμε φέτος άξιζε τον κόπο. Ήταν ανεπανάληπτο. Η ευχαρίστηση που δώσαμε στον κόσμο με αυτές τις στιγμές απεδείχθη με την συμπεριφορά τους στο τέλος του αγώνα. Ήταν κάτι μοναδικό».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×