Μουρίνιο: «Θα θυσιαστούν οι παίκτες για τον τελικό»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως οι Σέρχιο Ράμος και Τσάμπι Αλόνσο θα πάρουν κίτρινη κάρτα αν χρειαστεί παρά του ότι αυτό θα τους στερήσει τη συμμετοχή στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο όριο καρτών βρίσκονται οι Τσάμπι Αλόνσο και Σέρχιο Ράμος στα ημιτελικά του Champions League. Εφόσον ένας από αυτούς δεχτεί την κίτρινη κάρτα, θα χάσει τον τελικό σε περίπτωση που βρεθεί εκεί η Ρεάλ Μαδρίτης. Κάτι που δεν θα επηρεάσει τους συγκεκριμένους παίκτες, σύμφωνα με τον τεχνικό της «βασίλισσας», Ζοσέ Μουρίνιο.

«Κάθε ποδοσφαιριστής ξέρει ότι είναι σημαντικότερο να βρεθεί η ομάδα στον τελικό από το να βρεθεί ο ίδιος εκεί. Οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να είναι εγωιστές. Εγώ, θα έπαιρνα κάρτα αν χρειαζόταν, για να βρεθεί η ομάδα μου στον τελικό. Όλοι έτσι πρέπει να συμπεριφέρονται», είπε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Στη συνέχεια τόνισε: «Θέλουμε και πιστεύουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε στον τελικό. Απλά πρέπει να το πετύχουμε πλέον. Η Μπάγερν Μονάχου είναι μία σπουδαία ομάδα. Οι παίκτες και ο προπονητής της είναι καλοί. Όλοι έχουν δικαίωμα να θέλουν να αγωνιστούν στον τελικό. Όποτε βλέπω τους παίκτες μου, είναι ενθουσιασμένοι. Θέλουμε να κερδίσουμε και αυτό είναι το σημαντικότερο», συνέχισε ο Special One.

«Η Μπάγερν Μονάχου ξέρει ότι προσεγγίζουμε επιθετικά τα παιχνίδια μας, και έχουν στο μυαλό τους ότι θα σκοράρουμε τουλάχιστον μία φορά. Το πιο σημαντικό είναι να δείξουμε ότι γνωρίζουμε πως θα φτάσουμε στην επιτυχία. Οι παίκτες μου παραμένουν ήρεμοι, όπως δηλαδή θα έπρεπε να είναι για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι», κατέληξε ο Μουρίνιο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×