Champions League: Κουνήθηκε «σεντόνι» και μύρισε… Ελλάδα! (videos)

Τι και αν ο Ολυμπιακός αγωνίζεται αύριο, Σαμαράς και Καπετάνος έδωσαν «γαλανόλευκο» χρώμα στην πρώτη… δόση της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League! Με την ψυχή στο στόμα και ανατροπές Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άπλωσαν την… μπουγάδα Βαλένθια, Μπάγερν – «Γκέλες» για Γιουβέντους, Τσέλσι, «Γαλατά» στου δρόμου τα... μισά!

Ο Γιώργος Σαμαράς βρήκε δίχτυα, έστω και με τη βοήθεια του Μασεράνο στο «Καμπ Νου», ανοίγοντας το σκορ για τη Σέλτικ, ωστόσο η αναγκαστική αλλαγή του στο ημίχρονο έφερε τα πάνω... κάτω, ανοίγοντας με τη σειρά της το δρόμο για την ανατροπή στην «Μπάρτσα», η οποία ήρθε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα (2-1)! Νωρίτερα, στο άλλο ματς του 7ου ομίλου, η... μεσογειακή Μπενφίκα δεν άντεξε το πολικό ψύχος της Μόσχας, αλλά και τις επιθέσεις κατά… ψυχρά κύματα της Σπαρτάκ (2-1)!

Από την άλλη, ο Παντελής Καπετάνος έβαλε το… ποδαράκι του για να πάρει προβάδισμα η Κλουζ μέσα στο «Τουρκ Τέλεκομ Αρένα» επί της «Γαλατά», η οποία ωστόσο έσωσε τελικά την… παρτίδα, εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα (1-1), την ίδια ώρα που η Μάντσεστερ παρέμενε - όχι τόσο άνετη - στο ρετιρέ του 8ου ομίλου, αφού χρειάστηκε να ανατρέψει ένα 2-0 μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στην Μπράγκα (3-2)!

Άλλοι το όνομα και άλλοι… βαθμούς και εντυπώσεις στον 5ο όμιλο, καθώς η κάτοχος του τίτλου, Τσέλσι δεν άντεξε την πίεση της Σαχτάρ στο Ντόνετσκ, απ΄ όπου έφυγε με σκυμμένο κεφάλι (2-1), την ίδια ώρα που η Γιουβέντους άφηνε δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της Νόρντζελαντ (1-1).

Με μεγάλο πρωταγωνιστή, τέλος, τον Ρομπέρτο Σολδάδο ο οποίος κούνησε τρεις φορές δίχτυα, οι «νυχτερίδες» της Βαλένθια έκαναν τη... δουλειά τους περνώντας με το επιβλητικό 3-0 από τη Λευκορωσία κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, ενώ στο άλλο ματς του έκτου ομίλου, η Μπάγερν Μονάχου πήρε «επαγγελματικό» τρίποντο (1-0) επί της Λιλ στη Γαλλία.

Αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα:

Σπαρτάκ Μόσχας- Μπενφίκα 2-1
Μπαρτσελόνα - Σέλτικ 2-1
Γαλατάσαραϊ - Κλουζ 1-1
Λιλ - Μπάγερν Μονάχου 0-1
Μάντσεστερ Γ - Μπράγκα 3-2
ΜΠΑΤΕ - Βαλένθια 0-3
Νόρντζελαντ - Γιουβέντους 1-1
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Τσέλσι 2-1

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη όλων των αναμετρήσεων:

{coveritlive}9fd60c115a{/coveritlive}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×