Champions League: Πράξη τρίτη , μέρος δεύτερο

Ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος των ομίλων του Champions League με το ελληνικό ενδιαφέρον να στρέφεται στο «Έμιρεϊτς» όπου η Άρσεναλ υποδέχεται τη Σάλκε.

Οι διπλές αναμετρήσεις για τους ομίλους του Champions League της 3ης και της 4ης αγωνιστικής είναι από τις σημαντικότερες κάθε χρόνο στη διοργάνωση. Με δύο νίκες η μία ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά την ώρα που η αντίπαλος θα μείνει αρκετά πίσω.

Για τον 2ο όμιλο που συγκεντρώνει και το ελληνικό ενδιαφέρον, η Άρσεναλ υποδέχεται τη Σάλκε. Οι «κανονιέρηδες» έχουν ήδη το απόλυτο στα πρώτα τους δύο παιχνίδια και ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη της για να μπορέσει να ξεφύγει και να παραμείνει ο ίδιος κοντά στη Σάλκε με την οποία αναμένεται να διεκδικήσει και την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Στον 1ο όμιλο, η Πόρτο θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα για την πρόκρισή της μετά τις δύο νίκες που έχει επί των Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτή τη φορά φιλοξενεί τη Ντιναμό Κιέβου και αν φτάσει στο τρίποντο δύσκολα θα χάσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Την ίδια ώρα, η Παρί Σεν Ζερμέν μετά την ήττα της από την Πόρτο, δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες και απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν μπορεί να αφήσει και άλλους βαθμούς καθώς θα κινδυνέψει με πρόωρο αποκλεισμό.

Από τις δυνατές αναμετρήσεις της ημέρας διεξάγεται στο «Ροσαλέδα» όπου η εντυπωσιακή μέχρι στιγμής Μάλαγα υποδέχεται τη Μίλαν που έχει μεγάλο βάρος και ιστορία και δείχνει πως στο Champions League τα πηγαίνει πολύ καλά συγκριτικά με το πρωτάθλημα. Οι «ροσονέρι» έχουν σημαντικές απουσίες, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να διατηρείται σε κρίση για την πορεία που κάνει στο πρωτάθλημα.

Στο άλλο παιχνίδι του 3ου ομίλου που ανοίγει και την αγωνιστική δράση (19:00) η Ζενίτ υποδέχεται την Άντερλεχτ. Οι δύο ομάδες έχουν μείνει πίσω και μοναδικός τους στόχος είναι η νίκη για να διατηρηθούν στο κόλπο της πρόκρισης.

Τέλος, στον 4ο όμιλο που δίκαια χαρακτηρίζεται και ως αυτός του θανάτου, ο Άγιαξ αναζητά τους πρώτους του βαθμούς υποδεχόμενος τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» για ακόμα μία φορά στους ομίλους δείχνουν προβλήματα και έχουν μόλις ένα βαθμό.

Στο άλλο παιχνίδι, η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις πρώτες δύο θέσεις και όποια από τις δύο καταφέρει να πάρει τη νίκη θα κάνει σπουδαίο βήμα για τους «16».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ζενίτ – Άντερλεχτ (19:00 / Novasports 1)
Άγιαξ – Μάντσεστερ Σίτι (21:45 / Novasports 3)
Άρσεναλ – Σάλκε (21:45 / Novasports 2)
Μάλαγα – Μίλαν (21:45 / Novasports 7)
Μονπελιέ – Ολυμπιακός (21:45 / ΝΕΤ)
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Παρί Σεν Ζερμέν (21:45 / Novasports 4 παράλληλη σύνδεση)
Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης (21:45 / Novasports 1)
Πόρτο – Ντιναμό Κιέβου (21:45 / Novasports 4 παράλληλη σύνδεση)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×