«Νικάμε πάντα με διαιτησία»

Την απάντησή του στους ισχυρισμούς της Άρσεναλ περί διαιτητικής εύνοιας της Μπαρτσελόνα στο χθεσινό επαναληπτικό για τη φάση των «16» του Champions League, έδωσε ο Χαβιέρ Μασεράνο.

Ο μέσος των «μπλαουγκράνα» με εμφανώς ειρωνική διάθεση δήλωσε σχετικά:

«Πώς γίνεται η Μπαρτσελόνα να νικά με τη βοήθεια της διαιτησίας, όταν έχει 19 σουτ στο τέρμα και έχει τόσο πολλή κατοχή; Για κάποιους η Μπαρτσελόνα πάντα νικά λόγω της διαιτησίας, όχι λόγω της ποιότητάς της».

Ο Αργεντινός μεσοαμυντικός δεν παρέλειψε να απαντήσει και στις δηλώσεις του  Βενγκέρ περί καθοριστικής- για την έκβαση του αγώνα- αποβολής του Φαν Πέρσι.

«Ο καθένας έχει δικαίωμα της γνώμης του και σίγουρα μία ήττα είναι σκληρή, αλλά και ο ίδιος ο Αρσέν Βενγκέρ ξέρει πως θα ήταν άδικο να προκριθεί η ομάδα του έχει μόνο ένα σουτ στην εστία. Το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν το 5-1 ή 6-1» τόνισε.

Τέλος, όσον αφορά τα περιορισμένα λεπτά συμμετοχής με την ομάδα του, ο αρχηγός της εθνικής Αργεντινής ανέφερε με περίσσεια… ταπεινότητα:

«Θα ήμουν ανόητος αν διαμαρτυρόμουν και γκρίνιαζα για να παίζω περισσότερο. Στην ομάδα υπάρχουν παίκτες όπως ο Τσάβι, ο Μπουσκέτς και ο Ινιέστα. Θα ήθελα κι εγώ να κάνω κάποια πράγματα από αυτά που κάνουν εκείνοι, αλλά ξέρω ποια είναι τα όριά μου».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×