Ήττα – σοκ για Σέλτικ, 2-0 από Σαχτέρ Καραγκάντι (videos)

Τις εκπλήξεις συνέχισε η πρωταθλήτρια του Καζακστάν, Σαχτέρ Καραγκάντι που επικράτησε 2-0 της Σέλτικ και έκανε σπουδαίο βήμα πρόκρισης στους ομίλους.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Σαχτέρ Καραγκάντι η οποία αφού απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ δείχνει έτοιμη να κάνει κάτι ανάλογο και απέναντι στη Σέλτικ γράφοντας ιστορία.

Αυτό γιατί φιλοξενώντας τους «Κέλτες» στο Καζακστάν, επικράτησε 2-0 με απόλυτα δίκαιο τρόπο δείχνοντας έτοιμη για α ακόμα ένα μεγάλο μπαμ με τη συμμετοχή της για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League.

Η ομάδα της Σκωτίας ξεκίνησε καλά και αφού στα πρώτα λεπτά έχασε μεγάλη τριπλή ευκαιρία, είδε την αντίπαλό της να προηγείται στο 12’ της αναμέτρησης, κόντρα στη ροή του αγώνα, όταν ο Φινότσενκο εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και από κοντά έκανε το 1-0.

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Νιλ Λένον είχε ένα δυνατό σουτ  του Κόμονς που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια οι πρωταθλητές Σκωτίας είχαν απλά την κατοχή της μπάλας και στο 75’ ο Φόρεστ με καρφωτή κεφαλιά, είδε τον αντίπαλο γκολκίπερ να αποκρούει δύσκολα.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τη Σέλτικ, ήρθε στο 77’ ο Κιζνιτσένκο ο οποίος με ωραία κεφαλιά, έκανε το 2-0 που έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.  

ΣΑΧΤΕΡ: Μοκίν, Βασίλιεβιτς, Ποριβάεφ, Μαλί, Ντζίντιτς, Σίμσεβιτς, Βίσιους, Γκαζαριάν, Κάνιας, Φινότσενκο (82’ Ζένκοβιτς), Κιζνιτσένκο.
ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Ιζαγκουάιρ (82΄Μπαλντέ), Φαν Ντάικ, Μούλγκρου, Μουγιοκόλο, Λούστιγκ (67’ Μάθιους), Μπράουν, Κόμονς, Λέντλεί, Σαμαράς, Φόρεστ.

{youtube}X3ZfNInaDzA{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×