Προτό: «Χάσαμε άδικα, θέλουμε εκδίκηση»

Στην ήττα της Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες από τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Σίλβιο Προτό, στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (9/12).

Ο τερματοφύλακας της βελγικής ομάδας, εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του και κινήθηκε στο ίδιο… μήκος κύματος με τον προπονητή του, Γιόλ Φαν ντεν Μπρομ, τονίζοντας πως οι φιλοξενούμενοι θέλουν το «τρίποντο» ως εκδίκηση για τον πρώτο αγώνα.

Διαβάστε τη συνέντευξη του 30χρονου πορτιέρο:

Έχετε κίνητρο για το παιχνίδι;

«Πάντα έχουμε κίνητρο. Είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να δείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ. Στο πρώτο ματς χάσαμε άδικα. Θέλουμε να πάρουμε εκδίκηση για την ήττα μας στην έδρα μας».

Ο Ολυμπιακός έχει καυτή έδρα. Πως το αντιμετωπίζετε;

«Έχω εμπειρία από τέτοιες έδρες. Έχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις. Ίσα ίσα μου δίνει κίνητρο για να είμαι ακόμα πιο καλός. Να δώσω τα πάντα».

Οι παίκτες αλλάζουν αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι τόσο καλά...

«Είμαστε νέα ομάδα. Με νέους παίκτες. Μαθαίνουμε διαρκώς και σίγουρα δεν έχουμε τα μπάτζετ μεγάλων ομάδων για να τις κοντράρουμε».

Στο πρώτο ματς χτύπησες στο ζέσταμα και έπαιξε ο Καμίνσκι. Σκέφτεσαι πως θα μπορούσες να είχε αλλάξει κάτι;

«Είναι γελοίο και αστείο όλο αυτό. Δεν θέλω να μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία. Στην θέση του συμπαίκτη μου και το εάν έκανα εγώ κάτι αλλιώτικο».

Πιστεύετε πως βοηθάει η απώλεια του Μήτρογλου;

«Σίγουρα ήταν καθοριστικός στον πρώτο αγώνα. Είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Είμαι σίγουρος πως ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες. Μπορεί να κάνουν την ίδια δουλειά με αυτόν και να είναι επικίνδυνοι. Εμείς θα κοιτάξουμε να περιορίσουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού και με αντεπιθέσεις ή ό,τι άλλο επιλέξει ο προπονητής να πάρουμε αποτέλεσμα».

Ήταν για εσάς δηλαδή θέμα τύχης που νίκησε ο Ολυμπιακός στις Βρυξέλλες;

«Ναι εάν δούμε τις ευκαιρίες που είχαμε και το χαμένο πέναλτι μπορούμε να πούμε πως είχαμε πιο πολλές φάσεις και έπρεπε να νικήσουμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει εμείς. Ο Ολυμπιακός με αντεπιθέσεις έβαλε τα γκολ και σκόραρε».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×