Στον έβδομο ουρανό η Βικτόρια!

Μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές βραδιές στην ιστορία της έζησε την Τρίτη η Βικτόρια Πλζεν, νικώντας 2-1 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θα συνεχίσει στο Europa League

Νερό στο όνομα του Μάρεκ Μπάκος πίνουν απόψε όλοι οι οπαδοί και οι παίκτες της Βικτόρια Πλζεν. Μπορεί ο Τσέχος φορ να μην σκόραρε στη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 2-1 το βράδυ της Τρίτης, όμως χάρη σε δικό του τέρμα η ομάδα του συνεχίζει στο Europa League!

Συγκεκριμένα, η Βικτόρια νίκησε 2-1 την ΤΣΣΚΑ και χάρη στο γεγονός ότι είχε πετύχει δυο εκτός έδρας γκολ στη Μόσχα στην ήττα με 3-2 στο πρώτο ματς, προσπέρασε την ρωσική ομάδα στη βαθμολογία και την άφησε εκτός Ευρώπης!

Το γκολ του Μούσα στο 65’ «πάγωσε» το Πλζεν την Τρίτη το βράδυ, όμως ο Κολάρ στο 76’ ισοφάρισε και με τη συμπλήρωση 90 λεπτών ο Βάγκνερ ολοκλήρωσε την ανατροπή, υπογράφοντας κι αυτός τη νίκη της ομάδας του! Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τελείωσε το ματς με εννέα (!) παίκτες, αφού στο 67’ αποβλήθηκε ο Τζαγκόεφ και στο 93’ ο Βέρνμπλουμ.

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: Κόζατσικ, Λιμπέρσκι, Προχάτσκα, Ράιτοραλ, Τσισόφσκι, Χοράβα, Χόρβατ, Κολάρ, Ντούρις (58’ Κόβαρικ), Πετρζέλα (70’ Μπάκος), Τεσλ (82’ Βάγκνερ).

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Ακινφέεφ, Ιγκνάσεβιτς, Α. Μπερεζούτσκι, Καραφάεφ, Σενίκοφ, Ελμ, Τόσιτς (52’ Χόντα), Μιλάνοφ (74’ Ζούμπερ), Μούσα (91’ Βιτίνιο).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×