Άρσεναλ – Μπεσίκτας 1-0

Κάκιστη εμφάνιση έκανε η Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» ωστόσο κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 1-0 απέναντι στην Μπεσίκτας και να προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στο επίπεδο του Champions League αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και σε καμία περίπτωση η εμφάνιση. Με αυτόν τον τρόπο, κατάφερε η Άρσεναλ να φτάσει στην πρόκρισή της στους ομίλους της διοργάνωσης, επικρατώντας με αρκετά δύσκολο τρόπο 1-0 της Μπεσίκτας στο Λονδίνο για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση σε συνδυασμό με το ισόπαλο 0-0 του πρώτου αγώνα.

Η επίθεση των «κανονιέρηδων» είχε κολλήσει στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας της Κωνσταντινούπολης και στη μοναδική φορά που βρέθηκαν οι κενοί χώροι στο πρώτο μέρος ο Σάντσες έκανε το 1-0 δίνοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του.

Από το 75΄ και μετά οι Λονδρέζοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ντεμπισί, χωρίς όμως αυτό, να τους στοιχίσει.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Ντεμπισί, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Γουίλσιρ, Οζίλ (76’ Τσέιμπερς), Τσάμπερλεϊν, Καθόρλα, Φλαμινί, Σάντσες.
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Ζενίν, Κοϊμπάσι, Φράνκο, Γκουλούμ, Μότα, Κάβλακ (77’ Ουισάλ), Χάτσινσον, Οζιάκουπ, Μπα, Σαχάν (63’ Τόρε), Πεκτεμέκ (87’ Τοσούν).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×