Σάλκε - Σπόρτινγκ 4-3 (video)

Εντυπωσιακό ματς και νίκη στις καθυστερήσεις (4-3) για τη Σάλκε απέναντι στη σκληροτράχηλη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Εντυπωσιακό ματς στο Γκεζελκίρχεν, με τους «Βασσιλικούς μπλε» να παίρνουν τη νίκη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι του Τσούπο-Μότινγκ! Η νίκη αυτή έφερε τη Σάλκε στη δεύτερη θέση πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι και κράτησε τη Σπόρτινγκ στον ένα βαθμό, πίσω κι από τη Μάριμπορ που έχει 2 πόντους στον 7ο όμιλο.

Οι Πορτογάλοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 13' πήραν προβάδισμα με τον Νάνι. Στο 34' ο Ομπάσι έφερε το ματς στα ίσα κι έτσι το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Σάλκε μπήκε δυνατά και στο 51' πήρε προβάδισμα με τον Χούντελααρ. Στο 60' ο Μπένεντικτ Χέβεντς έκανε το 3-1, ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα ο Αντριέν Σίλβα με πέναλτι μείωσε σε 3-2, για να ισοφαρίσει στο 78' και να βάλει φωτιά στο παιχνίδι. Ωστόσο, στο 90'+3' ο Τσούπο Μότινγκ εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι και χάρισε μεγάλη νίκη στη Σάλκε.

ΣΑΛΚΕ: Φάρμαν, Χέβεντες, Αόγκο, Ουτσίντα, Μπόατενγκ (46' Τσούπο-Μότινγκ), Ντράξλερ (82' Σαμ), Χέγκερ, Αϊχάν, Νοϊστάντερ, Ομπάσι (65' Μέιερ) , Χούντελααρ

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ: Ρουί Πατρίτσιο, Μαουρίτσιο, Πάουλο Ολιβέρια, Σίλβα, Σέντρικ, Καρβάλιο, Ζοάο Μάριο (38' Σαρ), Αντριέν Σίλβα, Σλιμανί (25' Μοντέρο), Καρίγιο (89' Κάπελ)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×