«Ήμασταν καλύτεροι»

Στην πολύ καλή απόδοση των παικτών του στάθηκε ο Άλεξ Φέργκιουσον, μιλώντας μετά το ματς με την Τσέλσι και τόνισε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη για αυτό έφτασε και στην πρόκριση.

Ο τεχνικός των «κόκκινων» έκανε αναφορά και για την πιθανή κατάκτηση του τρεμπλ.

Ο Σερ Αλεξ είπε για το ματς: «Ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, αλλά δεν έγινε ποτέ σκληρό. Πιστεύω πως το υψηλό επίπεδο του αγγλικού πρωταθλήματος βοηθά τις ομάδες της χώρας να τα πηγαίνουν τόσο καλά στην Ευρώπη. Η Τσέλσι έκανε πολύ καλή εμφάνιση και βοήθησε να γίνει ένα όμορφο ματς. Παρότι έμεινε με δέκα παίκτες κατάφερε να σκοράρει και της αξίζουν συγχαρητήρια. Όμως πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι απόψε», δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός και πρόσθεσε: «Είχαμε κάποιους παίκτες που βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα, όπως ο Ερνάντες και ο Παρκ. Ο Ρούνεϊ επίσης, στο πρώτο ματς ήταν εξαιρετικός και σήμερα έπαιξε σωστά το ρόλο του. Όμως και συνολικά κανείς παίκτης μας δεν απογοήτευσε».

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» αισιοδοξεί και για την κατάκτηση του τρεμπλ: «Θα χρειαστούν πολλά για να κατακτήσουμε το τρεμπλ. Σε πρώτη φάση έχουμε το Σάββατο μπροστά μας έναν ημιτελικό Κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Σίτι. Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι για μας και ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Πιστεύω πως είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Είμαστε σε φόρμα και οι παίκτες το απολαμβάνουν. Είναι ενθουσιασμένοι για τις προκλήσεις που έχουν μπροστά τους και το έδειξαν και απόψε».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×