Σίλβα: «Όλα με την Άρσεναλ»

Ο Ολυμπιακός έχει πλεονέκτημα για το τελευταίο ματς των ομίλων του Champions League με την Άρσεναλ, καθώς θα παίξει στην έδρα του, αλλά θα πρέπει να τα δώσει όλα, όπως τόνισε ο Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου, σε δηλώσεις του στον «OTE Sport» στάθηκε στην βαριά ήττα από τους Βαυαρούς, ενώ μίλησε και για τον τελικό με τους «κανονιέρηδες».

«Είναι ένα βαρύ αποτέλεσμα για μας. Μπορεί να το περιμένανε πολλοί. Όμως, πρέπει να έχεις ένα επίπεδο περισσότερο απ’ ότι έχεις συνήθως. Εμείς δεν μπήκαμε στο παιχνίδι όπως το είχαμε σχεδιάσει. Ειδικά στο πρώτο 20λεπτο. Για να παίξεις απέναντι σ’ αυτήν την ομάδα πρέπει να είσαι στην κορυφή του επιπέδου σου για να παλέψεις και να διεκδικήσεις ότι μπορείς», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Όσον αφορά στον τελικό με την Άρσεναλ, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην θέση να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Το είχα προβλέψει και είχα πει ότι το τελευταίο παιχνίδι θα ήταν το πιο κρίσιμο και καθοριστικό και έτσι έγινε. Παίζουμε απέναντι στην Άρσεναλ. Εμείς θα τα δώσουμε όλα. Έχουμε ένα πλεονέκτημα, γιατί παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας και θα διεκδικήσουμε τον βαθμό που θέλουμε για να προκριθούμε».

Τέλος για τον… κίνδυνο που ελλοχεύει στο τελευταίο ματς, όπου ο Ολυμπιακός πάει για δύο αποτελέσματα, ο Μάρκο Σίλβα, σχολίασε: «Για να περάσεις στην επόμενη φάση του Champions League και να πάρεις ένα καλό αποτέλεσμα, πρέπει να τα δώσεις όλα. Για να παίξεις κόντρα σε αντιπάλους όπως η Μπάγερν και η Άρσεναλ δεν γίνεται να μην τα δώσεις όλα».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×