Λ. Ενρίκε: Θα μας λείψει ο Μέσι όμως έχουμε επιλογές

Χωρίς τον Μέσι που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στη βουβωνική χώρα θα αντιμετωπίσει την Γκλάντμπαχ η Μπερτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα θα βρεθεί στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει την Γκλάντμπαχ χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, ωστόσο οι επιλογές του Λουίς Ενρίκε στην επίθεση για να καλύψουν το κενό που αφήνει ο Αργεντινός είναι πολλές, κάτι που δήλωσε ο ίδιος ο προπονητής των Καταλανών.

Ο Μέσι θα λείψει για τρεις εβδομάδες, μετά ένα τραυματισμό του στη βουβωνική χώρα, όμως η Μπαρτσελόνα δεν επηρεάστηκε το Σάββατο, στη νίκη (0-5) απέναντι στη Χιχόν, παρά την απουσία του αρχηγού της. Στο εναρκτήριο παιχνίδι τους στην Ευρώπη οι Ισπανοί, ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακοί , μιας και συνέτριψαν με 7-0 την Σέλτικ.

Η Μπαρτσελόνα έχει σημειώσει 18 γκολ σε τέσσερα παιχνίδια , μετά την ήττα (1-2) από την Αλαβές στις 10 Σεπτεμβρίου, με τους Νειμάρ και Σουάρες να είναι σε καλή φόρμα.

«Έχω πολλούς παίκτες και αυτό μου δίνει πολλές επιλογές,» δήλωσε ο Λουίς Ενρίκε. «Όταν χάνεις τον Μέσι σημαίνει ότι χάνει το ποδόσφαιρο. Με τον Μέσι είμαστε πιο δυνατοί, αλλά θα συνεχίσουμε να είμαστε ισχυροί,» τόνισε. Το Σάββατο ξεκούρασε αρκετούς παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των Ιβάν Ράκιτιτς, Αντρές Ινιέστα, Ζόρντι Αλμπα και Χαβιέρ Μασεράνο.

Για τον τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν θα είναι μια συναισθηματική επιστροφή, απέναντι στην ομάδα που άφησε το 2014. «Ηταν φανταστικά εκεί και έπαιξα για την ομάδα όλη την καριέρα μου εκτός για τα τελευταία δύο χρόνια,» είπε ο Τερ Στέγκεν. «Η Μπορούσια είναι η παλιά μου αγάπη και θα παραμείνει έτσι, αλλά εγώ θα ταυτιστώ με την Μπάρτσα 100 τοις εκατό και στο γήπεδο υπάρχει μόνο ένας σύλλογος για μένα».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×