Ολυμπιακός: Η εντολή του Χάσι εν όψει Παρτιζάν

Να ξεχάσουν το πρώτο παιχνίδι ζήτησε ο Μπέσνικ Χάσι από τους παίκτες του - Εξαφανίζονται τα διαρκείας

Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στα play offs του Champions League, όμως, ο Μπέσνικ ξεκαθάρισε στους παίκτες του ότι θα πρέπει να ξεχάσουν το πρώτο ματς στο Βελιγράδι.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στην ομιλία του τόνισε στους ποδοσφαιριστές του πως η πρόκριση δεν έχει «τελειώσει» ακόμα και ότι θα πρέπει στον επαναληπτικό με την Παρτιζάν να είναι με το «μαχαίρι στα δόντια» για να πανηγύρισουν στο τέλος το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

«Ξεχάστε το Βελιγράδι», ήταν το κεντρικό μήνυμα του Χάσι που σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί χαλαρότητα στη ρεβάνς. Αυτή είναι και η γενικότερη διάθεση που επικρατεί στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι με τους Σέρβους στις 2 Αυγούστου.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι τα εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2017-18 ξεπέρασαν σήμερα το απόγευμα τις 15.000 κάρτες, αριθμός οπωσδήποτε αξιοσημείωτος εν τω μέσω της θερινής ραστώνης στην οποία βρισκόμαστε. Σύμφωνα με την εκτίμηση των ανθρώπων της πειραϊκής ομάδας, είναι θέμα χρόνου να ξεπεραστούν τα 17.000 διαρκείας της περυσινής περιόδου. Αυξημένη ζήτηση παρουσιάζουν και τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με την Παρτιζάν Βελιγραδίου την ερχόμενη Τετάρτη (2/8), αφού την πρώτη ημέρα ηλεκτρονικής (μέσω ίντερνετ) διάθεσής τους πωλήθηκαν περισσότερα από 2.000.

Εν τω μεταξύ, στο περιθώριο του σημερινού διοικητικού συμβουλίου της Super League ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Τάκης Αγραφιώτης, εξέφρασε τη διαμαρτυρία του προς τη Λίγκα επειδή παρότι έχουν περάσει δέκα ημέρες από την ημέρα που ζητήθηκε, ακόμη δεν έχουν παραλάβει αντίγραφο της σύμβασης του συνεταιρισμού με τον Βασίλη Γκαγκάτση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×