Champions League: Έτσι πήραν προβάδισμα Λίβερπουλ και Τότεναμ (videos)

Champions League: Δείτε πως η Λίβερπουλ νίκησε την Πόρτο και η Τότεναμ τη Μάντσεστερ Σίτι, παίρνοντας το προβάδισμα για να βρεθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μεγάλα ματς στο Champions League το βράδυ της Τρίτης (09/04), με τη Λίβερπουλ και την Τότεναμ να εκμεταλλεύονται την έδρα τους και να παίρνουν προβάδισμα ενόψει των επαναληπτικών στα γήπεδα των Πόρτο και Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα.

Η Λίβερπουλ έχει μεγαλύτερο προβάδισμα, αφού κατάφερε να νικήσει 2-0 την Πόρτο στο «Άνφιλντ» και θα πάει στο «Ντραγκάο» για να το υπερασπιστεί και να βρεθεί ξανά στα ημιτελικά του Champions League. Σκόρερ για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν οι Κεϊτά και Φιρμίνο.

Δείτε τα highlights από το Λίβερπουλ – Πόρτο

Την ίδια ώρα, η Τότεναμ στο νέο της γήπεδο υποδέχθηκε τη Μάντσεστερ Σίτι και κατάφερε να τη... λυγίσει 1-0 έχοντας πια τον πρώτο λόγο για να είναι στους «4» του Champions League. Παρότι οι «Πόλιτες» κέρδισαν πέναλτι, ο Γιορίς κράτησε το «μηδέν» για «σπιρούνια» που έδειξαν χαρακτήρα ακόμα κι όταν τραυματίστηκε ο Χάρι Κέιν. Το γκολ του Σον τους έδωσε μεγάλη νίκη και μικρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο Μάντσεστερ.

Δείτε τα highlights από το Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×