Champions League: Η απίστευτη ανατροπή της Λίβερπουλ και το «θαύμα» της Γιουνάιτεντ (videos)

Tελικός Champions League: Το Onsports θυμίζει αγώνες που έκριναν τον τροπαιούχο της διοργάνωσης και οι οποίοι μας έμειναν στο μυαλό

Ο τελικός του Champions League είναι προ των πυλών και μας δίνει την ευκαιρία να μπορέσουμε να θυμηθούμε αγώνες που μας έμειναν στη μνήμη και οι οποίοι όσο χρόνια και αν περάσουν δεν θα ξεχαστούν ποτέ.  Λίβερπουλ και Τότεναμ θα τα δώσουν όλα απόψε στο ματς της Μαδρίτης προκειμένου να μπορέσουν να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου και άπαντες οι φίλαθλοι περιμένουν πως και πως το συγκεκριμένο ματς να έχει πλούσιο θέαμα και να μείνει στις μνήμες όλων όπως πολλά από τα προηγούμενα.

To Οnsports κάνει το δικό του Top10 από τους τελικούς του Champions League και σας δίνει την ευκαιρία να θυμηθείτε αυτούς τους αγώνες. Από τις μυθικές ανατροπές της Λίβερπουλ κόντρα στην Μίλαν στην Κωνσταντινούπολη και αύτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο Καμπ Νόου ως το «θαύμα» της Ίντερ και τις κόντρες της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ατλέτικο ανέκαθεν οι τελικοί της διοργάνωσης χάριζαν πλούσιο θέαμα. 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×