Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου: Αυτός σφυρίζει στο Φάληρο

Έναν γνώριμο διαιτητή όρισε η UEFA για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα ο Ντάνι Μακέλι θα σφυρίξει το παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά με τους πρωταθλητές Γερμανίας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ολλανδός ρέφερι έχει βρεθεί άλλες τρεις φορές στον δρόμο του Ολυμπιακού. Στις 26 Φεβρουαρίου του 2015 ήταν παρών στο ματς με την Ντνίπρο στο Φάληρο (2-2) για τους «32» του Europa League, στις 9 Μαρτίου του 2017 ήταν στο εντός έδρας ματς με την Μπεσίκτας (1-1) για τους «16» του Europa League και στις 22 Αυγούστου του ίδιου χρόνου «σφύριξε» στο Ριέκα-Ολυμπιακός (0-1) για τα playoffs του Champions League.

Επίσης στις 2 Οκτωβρίου του 2014 ήταν στο Αστέρας Τρίπολης-Παρτιζάν (2-0) για τους ομίλους του Europa League, ενώ στις 26 Μαρτίου του 2019 βρέθηκε στο 2-2 της Εθνικής με την Βοσνία εκτός έδρας για τα προκριματικά του Euro 2020.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μάριο Ντικς και Χέσελ Στέιγκστρα. Τέταρτος θα είναι ο Κέβιν Μπλομ, επίσης Ολλανδός όπως και ο VAR Γιόχεμ Καμπχάουζ αλλά και ο βοηθός του Μπας Νίχαους. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Βορειοϊρλανδός Λέσλι Ιρβάιν και παρατηρητής της UEFA ο Γάλλος Κλοντ Ρουναβό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×