Το λάθος της Μπάγερν που... βγάζει μάτι στο post για Ολυμπιακό (photos)

Λίγες ώρες έμειναν για τη σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου και οι Γερμανοί έκαναν ένα λάθος που… χτυπάει πολύ στο μάτι.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και άπαντες περιμένουν με αγωνία τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης.

Βέβαια, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Γερμανίας που χειρίζονται τα social media των Βαυαρών προχώρησαν σε ένα λάθος που δείχνει πως είτε δεν είναι… αρκετά διαβασμένοι είτε πως μπέρδεψαν κάποια πράγματα.

Σε τι αναφερόμαστε; Δείτε την παρακάτω gallery και θα μάθετε.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν στο Φάληρο και εδώ και αρκετές ημέρες τα επιτελεία των δυο ομάδων έχουν πάρει «φωτιά» ανεβάζοντας συνεχόμενα posts στα social media των συλλόγων για το παιχνίδι.
Βέβαια, αυτοί της Μπάγερν υπέπεσαν ένα σοβαρό λάθος στη σημερινή ανάρτησή τους, για το παιχνίδι κόντρα στους Πειραιώτες.
Ένα λάθος ικανό να σηκώσει αρκετή συζήτηση, για το κατά πόσο γνωρίζουν… με ποια ομάδα αγωνίζονται.
Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στην εικόνα υπάρχει η Ακρόπολη στο πίσω μέρος της. Πολλοί με την πρώτη ματιά θα αναρωτηθείτε. Αλλά…
… φυσικά αναφερόμαστε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πόλη της Αθήνας, καθώς πρόκειται για σωματείο του Πειραιά.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×