Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Έτσι θα παίξουν οι Πειραιώτες (photos)

Champions League: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα το βράδυ της Τετάρτης (11/12) στις 22:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση ως «τελικό», μια και θέλουν μόνο τη νίκη και συνάμα τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να πάρουν το «εισιτήριο» για τους «32» του Europa League.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, με την διαφορά, πως το «συγκρότημα» του Βλάνταν Μιλόγεβιτς μπορεί να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ακόμα και με ισοπαλία.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (11/12) η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστές τις εμφανίσεις με τις οποίες θα αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς στην κρίσιμη «μάχη» με τους Σέρβους.

Δείτε παρακάτω στην gallery…

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την 3η θέση του ομίλου, η οποία οδηγεί στους «32» του Europa League
Οι Πειραιώτες χρειάζονται μόνο τη νίκη για να πάρουν το «εισιτήριο», ενώ η ομάδα του Βελιγραδίου «βολεύεται» και με ισοπαλία
Στον αγώνα του φαληρικού γηπέδου, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τις κλασικές ερυθρόλευκες εμφανίσεις, ενώ ο Σα που θα είναι στο τέρμα θα έχει μπλε φανέλα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×