Η Μπάγερν Μονάχου αποκάλυψε τι θα κάνει η UEFA με το Champions League

Η Μπάγερν Μονάχου εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τις αποφάσεις της UEFA, αποκαλύπτοντας τα πλάνα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για τις διασυλλογικές διοργανώσεις.

Μετά από την τηλεδιάσκεψη των κορυφαίων στελεχών της UEFA, μαζί με τον πρόεδρό της Αλεξάντερ Τσέφεριν, των 55 ομοσπονδιών που την αποτελούν, της ECA (European Club Association) και των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, πάρθηκαν αποφάσεις για το μέλλον των διοργανώσεων στην Ευρώπη.

Η UEFA έκανε γνωστό επίσημα  πως το Euro 2020 δεν θα διεξαχθεί αυτό το καλοκαίρι, αλλά το επόμενο. Θα γίνει, δηλαδή, το Euro 2021, όμως, δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση για το μέλλον του Champions League και του Europa League.

Η Μπάγερν Μονάχου, πάντως, φρόντισε να δώσει ένα πρώτο… tip για το μέλλον των διοργανώσεων που έχουν σταματήσει λόγω του κορονοϊού. Όπως ανακοίνωσαν οι Βαυαροί, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωσε για το μέλλον των δυο μεγάλων διοργανώσεων.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Γερμανών, έχουν ήδη δημιουργηθεί ομάδες εργασίες που συζητούν και αναζητούν τη διαδικασία για το πώς θα προχωρήσουν τόσο το Champions League όσο και το Europa League και ποια θα είναι η τελική τους κατάληξη για τη φετινή σεζόν…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×