Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Η πορεία τους μέχρι τους «16» του θεσμού (videos)

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψαν δριμύτερες μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων και με πολλά ομαδικά και ατομικά ρεκόρ η κάθε μία μπαίνουν δυναμικά στη μάχη της πρόκρισης στο Final – 8 του Τσάμπιονς Λιγκ!

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου

Στις 26 Φεβρουαρίου , οι δύο ομάδες έδωσαν το πρώτο τους παιχνίδι στο κατάμεστο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» με την Μάντσεστερ Σίτι να παίρνει ένα σπουδαίο «τρίποντο» που της επιτρέπει να λογίζεται πλέον ως φαβορί για την πρόκριση.

Ο δρόμος για τα νοκ άουτ

Η Μάντσεστερ Σίτι, μπήκε σε έναν φαινομενικά βατό όμιλο με Σαχτάρ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Αταλάντα και φρόντισε να κάνει το… ταξίδι της ακόμη πιο ξεκούραστο και στην πράξη.

Πρεμιέρα με σπουδαίο ποδόσφαιρο και άνετη νίκη με 0-3 στην Ουκρανία κόντρα στη Σαχτάρ…

…Για να ακολουθήσουν δύο ακόμη φανταστικά παιχνίδια με πολλά γκολ και θέαμα, πρώτα στο Μάντσεστερ κόντρα στην Αταλάντα (5-1)

…και έπειτα στο Ζάγκρεμπ με αντίπαλο την Ντιναμό (1-4)

Η Ρεάλ Μαδρίτης από την πλευρά της ακολούθησε αντίθετο μονοπάτι με πολλά εμπόδια και πολλή… γκρίνια. Εφιαλτική πρεμιέρα με ταπεινωτική ήττα με 3-0 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, σε ένα ματς που οι Μαδριλένοι δεν είχαν καν τελική προσπάθεια στον στόχο!

Ακολούθησε εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ, σε ένα ματς που οι «μερένγκες» χρειάστηκε να κάνουν ανατροπή για να σώσουν τον βαθμό της ισοπαλίας με το var να παίζει σπουδαίο ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα

Η Γαλατασαράι μετατράπηκε σε.. σάκο του μποξ για την Ρεάλ Μαδρίτης που με αυτό το «εξάποντο» από τα δύο παιχνίδια κόντρα στους Τούρκους, πήρε την δεύτερη θέση και την πρόκριση για τα νοκ – άουτ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×