Μαρτίνς: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει στο Champions League» (video)

Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει και να προκριθεί στους ομίλους του Champions League εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τεχνικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» μίλησε στο κανάλι της ΠΑΕ στο Youtube αναφορικά με την κλήρωση των play offs, η οποία έφερε την ομάδα του Πορτογάλου απέναντι στον νικητή του ζευγαριού της Ομόνοιας με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ίβηρας κόουτς υποστήριξε πως είναι θετικό για τον ίδιο και την ομάδα του το γεγονός πως πρόκειται για δύο συλλόγους που τους γνωρίζουν πολύ καλά, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως για να μπορέσει να περάσει ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος και σοβαρός για να βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Η αλήθεια είναι πως παίξαμε ένα φιλικό με την Ομόνοια αλλά έχει περάσει περίπου ένας μήνας από τότε και οι συνθήκες ήταν διαφορετικές γιατί η Ομόνοια ήταν στην αρχή της σεζόν, ενώ εμείς ήμασταν σε μία φάση προετοιμασίας για να παίξουμε το παιχνίδι με την Γουλβς. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ από τότε, ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία ομάδα που γνωρίζουμε αρκετά», ήταν τα πρώτα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς.

Και συνέχισε: «Θεωρητικά θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι πιο εύκολα τα πράγματα, με την έννοια πως γνωρίζουμε τους αντιπάλους, όμως μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε μία τελείως διαφορετική σεζόν, σε μία τελείως διαφορετική κατάσταση. Όλες οι ομάδες θέλουν να βρεθούν στους ομίλους του Champions League και επομένως είναι αγώνες play offs που όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν».

Ακόμα, ο Πορτογάλος τεχνικός σχολίασε: «Όποιος θέλει να τα καταφέρει πρέπει να είναι συγκεντρωμένος, σοβαρός και να είναι στην μέρα του και στην περίπτωσή μας να είμαστε ο Ολυμπιακός που γνωρίζουμε. Θεωρητικά λοιπόν, ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι το φαβορί για να περάσει στους ομίλους, όμως, σε σχέση με τον Ερυθρό Αστέρα είναι μία ομάδα που έκανε πολύ καλή χρονιά, είναι πρωτοπόρος με μεγάλη διαφορά στο πρωτάθλημα της χώρας του και όλοι ξέρουμε πως υπάρχει μεγάλος βαθμός δυσκολίας. Είναι δύο παιχνίδια αρκετά ισορροπημένα και έχουμε την αυτοπεποίθηση πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Αναφορικά με το αν ο Ολυμπιακός έχει κάποια προτίμηση σε αντίπαλο, απάντησε: «Δεν μπορούμε να έχουμε προτιμήσεις. Προφανώς η ομάδα που θα περάσει θα είναι καλύτερη ομάδα από αυτή που δεν θα περάσει. Επομένως εμείς θα περιμένουμε να δούμε ποια από τις δύο θα είναι ο αντίπαλός μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Τέλος, ο Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι μία ομάδα που πρέπει να παίζει στην ανώτερη διοργάνωση, να είμαστε στο Champions League και γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε κάθε χρόνο. Όλοι γνωρίζουμε τι σημασία έχει αυτό για το σύλλογό μας, για τους παίκτες μας, για τον λαό μας, για τον κόσμο μας. Επομένως είναι πολύ σημαντικό για μας να παίζουμε στην καλύτερη διοργάνωση του κόσμου, που είναι αυτή του Champions League».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×